tiistai 14. huhtikuuta 2009

Photobucket
Photobucket
Onpa ihanaa olla taas kotona. Eteisessä vastassa oli oma rakas korkokenkärivi ja koko asunnossa leijaili tuttu Marc Jacobsin Daisy-tuoksu. Keittiön pöydällä odotti Fazerin sininen suklaalevy ja Audrey Hepburn -dvd-kokoelma. Ystäväni oli jättänyt ne minulle yllätykseksi yövyttyään täällä poissaolessani. Uudet lasitkin olivat saapuneet.

Jokaisen viikon loman jälkeen tarvitsisin ainakin toisen viikon lomasta toipumiseen. Mutta kappas, jo perjantaiaamuna lähden taas viikoksi Lappiin. Tämä ainainen lomailu alkaa jo häiritä sosiaalista elämääni, liikuntarutiiniani ja tietysti myös Alter egoilua. Ihan harmittaa jättää teidät kaikki taas viikoksi. Näissä erikoisoloissa olenkin antanut itselleni luvan kirjoitella ennen lähtöäni niin usein kuin ehdin ja jaksan, ehkä jopa joka päivä.

Tänään päällä on Tukholmasta poimimani Weekdayn musta mekko ja AA:n ylipolven sukat. Jalkoihin vetäisin vanhat Ril'sit ja nenälle Favopticsin uudet lasit. Yhtä vielä toivoisin, nimittäin tätä Lulu Gracen korua. Pistäisin heti tilauksen menemään, jos minulla olisi jäänyt yhtään ylimääräistä rahaa Tukholman reissulta. No eipä jäänyt, joten taas täytyy tyytyä haaveiluun. Onneksi olen ihan hyvä siinä.

Nyt hautaudun viltin sisään ja alan katsella The Hillsin viidettä tuotantokautta. Mikään ei pehmennä yhtä tehokkaasti laskua arkeen kuin Laurenin ja Heidin virheettömät kiharat ja kuplivan kevyt elämä.

Voikaa hyvin,
suukoin: Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
UA-31293991-1