tiistai 3. heinäkuuta 2012

Auta meikää mäessä!

Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Rakkaat ystävät,
Tilanne on nyt se, että lomani pitäisi alkaa perjantaina, mutta minulla on vielä monta työtä tekemättä. Maileja vastaamatta. Langanpäitä sitomatta. Pari ensimmäisen Costumen sivuille tulevaa juttua kirjoittamatta.

Yhtä jutuista, tietenkin sitä kinkkisintä, olen lämmitellyt työpöydälläni jo tovin. Jutun kirjoittaminen ahdistaisi minua hiukan, ellei mielessäni lepäisi toive siitä, että juuri te siellä voisitte auttaa minua sen kirjoittamisessa.

Jos sopii, ehdotan, että kirjoitamme sen yhdessä? Saman tien tässä. Huit hait. Alta pois.

Juttu käsittelee poikaystäviä ja vaatteita. Kyllä kyllä, kahta meikäläisen lempipuheenaihetta tällä hetkellä. Täysin pokkana, vedoten lähinnä siihen, että olen itse horissut teikäläisille itsestäni kilometrikaupalla, vuosien ja satojen postauksien verran, kehtaan pyytää seuraavaa:

Kerro tämän postauksen kommenteissa, mitä vaatetta tai asuasi nykyinen, entinen (tai miksei tuleillaankin oleva) poikaystäväsi vihaa? Ja pidätkö/piditkö sitä silti? Jos joo, niin miksi ja mitä ajattelet tai sanot niin tehdessäsi? Jos et, miksi ja mitä tunteita se teikäläisessä herättää?

Jep, reflektoivaa syväanalyysia luvassa. Jutussa, josta tulee ziljoonasti parempi, jos osallistut sen tekemiseen parin minuutin ja lauseen verran.

Koska minä keksin leikin, voin myös aloittaa:

Kaikki poikaystäväni (joita on aikuiselämän mittareilla laskettuna kaksi) vihaavat yllä olevissa kuvissa näkyviä Acnen poikaystäväfarkkuja. Tai oikeastaan kaikkia poikaystäväfarkkujani. Ne eivät kuulemma istu, vaan piilottavat perseeni. Tiedostan kyllä, ettei isoilla farkuilla miehiä isketä, mutta se ei olekaan niiden tehtävä; Vaan se, että ne tasapainottavat hiustenpidennysten ja korkkareiden tuomia, minua ja asujani edelleen ajottain hämmentäviä, naisellisuusviboja.

Nyt ois sun vuoro! Kuvaa en kaipaa, mutta nimimerkki ois kiva.

Etukäteen kaikkia kiittää ja kommentoimaan kannustaa: Jenna, joka lupaa, ettei se satu

69 kommenttia:

 1. Liian korkeat tolppakorkkarit ovat aina olleet no-no! Mutta entäs jos pitkänä tykkää olla pitkä?

  VastaaPoista
 2. Kaikkea lähtökohtaisesti, joka on uudenlaista tai epäsopivaa aikaisempaan pukeutumislinjaukseeni. Muutaman käyttökerran jälkeen asusteiden kera alkavat kelvata, ja osasta kuoriutuu lemppareita.
  Vihaa aiheuttavat kuitenkin jatkuvalla syötöllä mummovärit. Olivat ne missä tahansa, miten tahansa ja kuinka kivasti tahansa.

  VastaaPoista
 3. No heti tulee mieleen kaksi juttua:

  Poikaystäväni ei pidä muutama vuosi sitten ostetuista Vagabondin gladiaattorisandaaleistani tai "legioonalaissandaaleista", joiksi hän niitä kutsuu. Kuitenkin hän sietää niitä ja olen ilmoittanut, että aion käyttää kenkiä niin kauan kuin ne kestävät ja niistä itse pidän.

  Toinen vaatteeni, jota hän oikeasti vihaa, on viime kesänä ostamani Dieselin shortsihaalari, joka oli mielestäni paras alelöytö aikoihin. Otin haalarin kaapista viime viikolla taas käyttöön ja voi sitä huokailun määrää... Näytän kuulemma joltain tädiltä tai vaihtoehtoisesti pikkulapselta haalari päällä. Jo pienen hetken mietinkin, että näytänkö todella, mutta sitten ajattelin että so what...haalari pysyy silti. Olen 30-vee, täti jo ihan virallisestikin ja kuitenkin sen näköinen, että aika vaikeaa sekoittaa pikkulapseen. Haalari on helppo ja kivannäköinen kesävaate, jota on helppo asustaa huiveilla ja esim. edellä mainituilla sandaaleilla. Ehkä nuorempana olisin saattanut jättää haalarin käyttämättä, mutta nyt päätän itse. Ja kyllä poikkiskin ihan kaupungilla kulkee vieressä eikä kahden metrin päässä. :)

  Ja poikaystäväfarkut ovat todella jees, mulla on ainakin kahdet.

  VastaaPoista
 4. Kesällä tykkään käyttää farkkushortseja ja sellasia jättimäisiä t-paitoja joiden alta ne shortsit ei edes näy. Mun ex-poikaystävän mielestä näytän siltä, että oon lähteny ulos pelkässä yöpaidassa (mikä taitaa kyllä olla totta), mutta ei mua haittaa enkä mä välitä. Joskus nuorempana olisin varmaan vaihtanut vaatteet, mutta mitä vanhemmaksi tulen sitä vähemmän mua kiinnostaa muiden mielipiteet. Ja se on ihanaa.

  Lisäksi samaan kastiin taitaa mennä lukioaikaiset siilihiukseni, jotka saivat pojat sanomaan "toi Kaisa on kyllä tosi kiva.... mutta kun sillä on noi siilihiukset."

  Terv. nimim. KL

  VastaaPoista
 5. Mun poikaystävä ei vihaa mitään sellaista vaatetta, jota olen oikeasti päätynyt käyttämään. Sen sijaan se osaa kyllä sanoa sovituskopilla suoraan, jos joku vaate ei näytä mun päällä hyvältä. Tämä arvio on siis yleensä täysin oikea ja se terveen järjen ääni silloin kun himoitsen jotain ihanaa alevaatetta jonka vaan niin kovasti _toivoisin_ istuvan mulle.

  Joistain vaatteista sillä on kyllä sellaisia lempeän kettuilevia nimityksiä: on lehmityttömekkoja, kuorotyttöasuja ja päiväkotitossuja. Ilmeisesti lehmitytöt ja kuorotytöt on kuitenkin poikaystävälle siinä määrin ok, että nää assosiaatiot herättää enemmän postiviisia kuin negatiivisia tuntemuksia, heh. :)

  Jos poikaystäväni oikeasti vihaisi jotain vaatekappalettani, lakkaisin kyllä ehkä käyttämästä sitä - mutta lähinnä siksi, että luotan aika vahvasti hänen makuunsa ja visuaaliseen silmäänsä. Jos taas mulla olisi poikaystävä joka ei mielestäni ymmärrä naisten pukeutumisesta, vartalosta ja tyyleistä yhtikäs mitään, en kyllä varmaan ottaisi kuuleviin korviini.

  En ollut nyt optimaalinen vastaaja kun mun vaatteita ei vihata, mutta ehkä tästä saa kipinöitä keskusteluun. :) Tsemppiä jutuntekoon!

  -Linnea

  VastaaPoista
 6. yllättävää kyllä, entinen poikaystäväni ei pitänyt liian lyhyistä hameistani. Käski minun pukeutua konservatiivisemmin. Loukkaannuin syvästi hänen ehdotuksestaan, koska lyhyet helmat ovat aina olleet osa minua ja pukeutumistani. en mä mielestäni missään roiskeläpissä ole ikinä kulkenut, ehkä kuitenkin hiukan vihjailevan lyhyissä hameissa (tai korkeissa halkioissa). Hyvän maun rajoissa kumminkin siis - ja tilanteeseen sopivalla tavalla! Tykkään saada huomiota, mutta ilmeisesti ex-poikaystäväni koki sen negatiiviseksi, eikä ollut ylpeä hottis-beibe-tyttöystävästään..

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Ostin kirpputorilta viime talvena ruskean ison nahkatakin, jonka huppu on varustettu muhkealla turkisreunuksella. Sanoja ei tarvittu, sillä poikaystäväni tyrmistynyt ilme kertoi kaiken. Takki jäi viime talvena käyttämättä, mutta uskon siihen, että sen aika vielä joku päivä koittaa.. Sanoi poikkis mitä tahansa. :p

  Nannu

  VastaaPoista
 9. Eräällä pääasiassa miesten suosimalla (huom! urheiluaiheisella) foorumilla on asiasta ihan useita satoja sivuja kestänyt keskustelukin. Ylivoimainen inhokki taisi olla leggingsit. Oma ei ole kommentoinut mitään mihinkään, mutta varmaan toivoisi että pitäisin vähemmän verkkareita ja enemmän 50-luvun kotirouvatyylisiä mekkoja.

  VastaaPoista
 10. Mieheni vihaa aika monia housujani. Tykkään pukeutua aika pelkistetysti ja yksivärisiin vaatteisiin ilman turhia rimpsuja, kuvioita tai muita kummallisuuksia. Jostain syystä en kuitenkaan ole housujen suhteen uskollinen tyylilleni. Minulla on poikaystäväfarkut, parit yksiväriset lahkeista pillit "kakkapyllyhousut" ja jopa kuviollisia pöksyjä. Mies siis inhoaa näitä kaikkia, mutta ehdoton TOP3 on tämä:

  1. Polarn O. Pyretin harmaat kapenevalahkeiset ja haaroista roikkuvat collegehousut. Hanurini näyttää kuulemma henkilauton kokoiselta. (Tiedostan tämän itsekin, joten näitä käytän yleensä vain kotioloissa. Tykkään näistä erityisesti koska tyttärelläni on samanlaiset)

  2. MArni for H&M kuviolliset silkkihousut. Ovat kuulemma maailman rummimmat housut, niin rumat ettei niitä voi käyttää edes pimeässä vaikka näyttävätkin pyjamahousuilta. Lököttävyydestä tulee aina erityismaininta.

  3. Etoile Isabel Marantin kukalliset kuviolliset housut ohutta puuvillaa. Nämäkin näyttävät kuulemma yöpuvulta, normaalisti samanlaisia housuja käyttävät maailmanmatkaaja-hipit yhdistettynä Joosua Joutomies-sandaaleihin...

  En anna mieheni kommentoinnin häiritä, lähinnä vitsailen siitä hänelle. En todellakaan loukkaannu asiasta, koska tietyllä tavalla tykkään siitä että hän on rehellinen. On paljon mukavampaa kysyä mielipidettä muissakin ulkonäkööni liittyvissä jutuissa, kun tiedän että hän kertoo totuuden. Toisaalta olen sen verran varma omasta tyylistäni ja viihdyn vaatteissani, että muiden mielipiteillä ei ole merkitystä. Riittää että minula on hyvä olla ja tunnen oloni luontevaksi vaatteissani.

  -Anneli

  VastaaPoista
 11. Hän inhoaa melkein kaikkea kirjavaa ja suurikuviollista, kuten esim kukallista silkkipaitaa, jota itse rakastan. "Näyttää mummolta, toi on vähän outo, jännät kukat, tosta tulee verhot mieleen, miksi tossa on niin paljon kukkia? jne jne".

  Tässä pikainen syväanalyysini :D

  VastaaPoista
 12. Haha, en epäillyt hetkeäkään "julkistaa" oman mieheni inhokkia, kun luin tämän postauksesi :)

  Olen joskus pari vuotta sitten ostanut Zarasta farkut, jotka ovat sittemmin jääneet minulle pari kokoa liian isoiksi. Jostain syystä tunneside farkkuihin on silti edelleen syvä, sillä juuri väljyytensä ansiosta, ne ovat niiiiin super mukavat päällä. Muutimme hetki sitten uuteen kotiin ja mieheni sanoi, että "lököfarkut ei muuta". Piilotin ne kuitenkin muiden vaatteiden sekaan ja pidän niitä edelleen, vaikka JOKA kerta saan kuulla niistä. Syykin on selvä, peppuni ei näytä hyvältä lököfarkuissa. Itse en moisesta välitä, vaan jatkan farkkujen käyttämistä kaikesta huolimatta :)

  Tänä keväänä ja kesänä kova himotukseni on ollut kukalliset housut. Olen ilmaissut asiasta myös miehelleni, jonka mielipide on ehdoton ei kukkapöksyille. Olemme kaupungilla törmänneet monien naisten jalassa hyvännäköisiin kukkahousuihin ja olen niiden verukkeella yrittänyt myydä ajatusta miehelleni, mutta ei on ei, enkä siitä syystä ole sitten kukkapöksyjäni saanut...ainakaan vielä, hih!

  -Hannah

  VastaaPoista
 13. Hauska aihe!

  Ex-Poikaystävä vihasi pussimaisia kasarihousuja, jotka olin ostanut kirppikseltä. Ne olivat sellaiset äitimäiset safarihousut. Lopetin housujen pitämisen, koska se oli suhteemme alkuvaihetta ja halusin esittäytyä hänen edessään ihanana. Huomasin muutenkin niihin aikoihin, että rupesin yllättäen pukeutumaan naisellisemmin/tyttömäisemmin, kun taas tyylini aikaisemmin oli aika räväkkä/huomiota hakeva. Oli noloa, että halusin miellyttää häntä niin paljon, että luovuin lempihousuistani. Myöhemmin, kun suhteemme sitten vähän kehittyi, nauroimme koko jutulle.

  Keskustelin aiheesta ystävien kanssa, ja tuli ilmi, etteivät heidänkään poikaystävät eivät siedä haaremihousumalleja kovin hyvin.

  VastaaPoista
 14. Mieheni ei tietääkseni vihaa mitään vaatekappalettani. Jos vihaa, ei ole sitä minulle kertonut. Hän kyllä kommentoi vattteitani, eli kyse ei ole siitä, ettei häntä kiinnostaisi laisinkaan, mitä minulla on päällä. Kuulemma yksi asia, johon hän on minussa ihastunut aikoinaan, oli "oma tyyli". Joskus joku vaate on ainakin alkuun saattanut olla hänestä höpsö tai hassu, mutta tulkitsen nuokin kommentit positiivisessa valossa.

  Olisi helpompi vastata kysymykseen "Mitä vaatetta miehesi rakastaa?", koska jotkut vaatekappaleet selvästi keräävät enemmän postiivista palautetta kuin toiset. En tiedä, ovatko kuoliaaksivaietut sitten vihattuja...

  VastaaPoista
 15. Ehdottomasti haaroista lököttävät housut. Oli ne sitten farkut, collarit tai haaremihousut. Harmittaa, koska itse olen alkanut lämpenemään niille.. Toinen on pitkävartiset mokka- tai nahkasaappaat joissa on lököttävä varsi ja remmejä ja/tai niittejä/solkia. Sanoo niitä avioerokengiksi, eli ottaisi eron jos ostaisin. Ei haittaa, koska itsekin inhoan sellaisia. Tosiasia kuitenkin on, että saisin pukea päälleni ihan mitä vain, eikä varmasti edes sanoisi mitään negatiivista, korkeintaan nielaisisi kuuluvasti..

  VastaaPoista
 16. Poikaystäväni vihaa vanhoja Karhun urheilusortsejani. Ne ovat kirkkaansiniset, mukavat ja ihanan retrot, mutta törkeän lyhyet. En kyllä käytäkään niitä kuin mökillä, siivotessa ja ehkä juoksulenkillä - ja vain tosihelteillä. Poikaystävän reaktio lähinnä huvittaa. Pelottelen aina ottavani sortsit mukaan yhteisille lomamatkoille...

  Elina

  VastaaPoista
 17. Nykyinen ei ole ainakaan tunnustanut vihaavansa mitään, eikä puutu pukeutumiseeni (ainakaan negatiivisesti), jos en mielipidettä kysy.

  Seurustellessani entisen poikaystäväni kanssa, näin H&M:llä maailman ihanimman mustan gobeliinikankaisen puolihameen. Ostaakseni hameen, jouduin keräämään kaikki viimeiset sentitkin kasaan (piti säästää vielä rahaa bussilippuun, jotta pääsisin kotiin). Rahat riittivät just ja just ja voi sitä onnen tunnetta! Exän nähdessä hameen, hänen kommenttinsa oli "ostit sitten satanistimummon verhot?", eikä poika tykännyt hameesta yhtään. Hö. Mutta minä ja hame olimme erottamattomat. Se oli vuosia lempparini ja käytin sitä siis pojan kommenteista huolimatta.

  Kun nykyinen poikaystävä näki tämän kyseisen hameen, hän tokaisi vilpittömän kuuloisesti hameen olevan kiva. Se oli yksi niistä hetkistä, jolloin tiesin, että toi mies on niin mun :D

  VastaaPoista
 18. Topit joissa on painijanselkä! Tiedostan itsekin että malli ei ole pukevin minulle, mutta aluspaitana tai urheillessa tykkään käyttää. Jatkan käyttämistä, mutta vain noissa tarkoituksissa, enkä osta uusia vaan käytän nuo vanhat loppuun. On kyllä muitakin inhokkeja, tai ainakin "vähemmän lemppareita", mutta niissä ei ole oikein mitään yhdistävää tekijää.

  Toisaalta, itsekin olen todennut joidenkin vaatteiden olevan epäsopivia hänelle, ja mies myös on vähentänyt niiden käyttöä tai ottanut ne kokonaan pois käytöstä. On kuitenkin kiva puolin ja toisin kunnioittaa toisenkin makua ja apua, ja makukysymyksistä saa hyvän jutunaiheen. Usein myös kysytään toisiltamme "käykö tää ja tää yhteen".

  Välillä myös suunnitellaan ja valmistetaan vaatteita ja asusteita yhdessä toisillemme, jolloin voi kivasti ottaa kaikki toiveet huomioon! Molemmat on taiteellisella/suunnittelualalla joten mies voi esimerkiksi suunnitella värit ja leikata ja minä kaavoittaa ja ommella. Näin on tehty varsinkin juhla-asuja ja naamiaspukuja yms.

  VastaaPoista
 19. mun mies vihaa puhvihihoja. en kyllä itsekään niistä ole niin kamalan innoissani, mutta tulipahan mieleen.

  VastaaPoista
 20. Mun sulhanen ei helposti ilmaise mielipidettään mun vaatteista. Mutta kun sitä oikein tivaa, joskus sieltä saa myös vastauksen. Hih!

  Sulhaseni ei pidä jostain syystä yhdestä sinisestä Vilan mekosta, joka on tosi kellomainen helmasta. Itse taas tykkään mekosta juuri sen tyttömäisyyden vuoksi! Myönnän, että tuo mekko on jäänyt vähemmälle käytölle juuri sulhasen kommenttien takia. Juhliin lähtiessä haluan tuntea oloni extra hyväksi, ja pienikin negatiivinen kommentti (vaikka siihen olisin itse hänet provokoinut) saa minut vaihtamaan asua, vaikka tavallisena päivänä en sitä tekisikään.

  Muuta ei tule nyt mieleen.. Paitsi, että kaupassa vaatteita katsellessa minulle on kyllä tullut selväksi, että sulhanen ei ole haarem housujen fani ollenkaan. Varmasti moni mies yhtyy tuohon mielipiteeseen; liian pussimaiset housut ei ole kivat.

  VastaaPoista
 21. Poikaystäväni vihaa tai oikeastaan vihasi kaikkia reppujani. Olen aina ollut henkeen ja vereen repputyttö, joten minua ei laukku olalla nähdä poikkikseni mielipiteestä huolimatta. Nyttemmin reppujen palattua tiiviimmin katukuvaan koristamaan naisienkin selkiä on mielitettynykin alkanut hyväksymään reppuni ja hän on jopa päästänyt pieniä 'sun reppus on hienompia mitä kaupassa on' -kohteliaisuuksia.

  VastaaPoista
 22. "Mummovaatteet" ja "mummokuosit" generoivat huokauksia myös meillä. Näihin lukeutuu mm. ihana kirpparilta löytynyt valkoinen silkkipaita, joka kieltämättä malliltaan on vähän mummomainen. Käytän sitä silti usein, se on yksi lempipaidoistani. Myös puuvillainen, mielestäni raikas paisley-kuvioinen kauluspaita tippui mummokategoriaan, sekä leokuosinen silkkipaita joka on malliltaan ihan moderni. Joskus myöhemmin mieheni on tarkentanut, että oikeastaan kyseisistä vaatteista tulee mieleen eräs ihan tietty - hyvinpuketunut ja aikaansa seuraava - mummo.

  VastaaPoista
 23. Korkeavyötäröiset farkut ovat olleet alusta alkaen se, mikä on saanut poikaystävän nostelemaan kulmakarvojaan ja pohtimaan "kankaisen lisäosan" syytä housuissa. Tai ylipäätänsä se, miksen suostu käyttämään muunlaisia farkkuja kuin korkeavyötäröisiä. Tyylilleni uskollisena pidän farkut ainoina ja parhaina farkkuinani ja käsken paremman puoliskon sitten tyytyvän siihen että edes ostin farkut kolmen vuoden tauon jälkeen.

  VastaaPoista
 24. Pahaa kommenttia ovat saaneet Barcelonalan hippi -tyyliset haaremihousut, joissa on leveä resoriosa, jonka voi nostaa rinnan ylikin, niin, että siitä hihaton haaremihaalari. En ole taipunut hänen painostuksestaan, koska se on maailman mukavin asu kesähelteillä ja kaupunkilomilla! Myös kuulemma sulkapantoihin on vedettävä raja. Ostin piruuttani yhden.

  VastaaPoista
 25. Ylivoimaisesti eniten inhoa on saanut osakseen kirpparilta hankittu housuhame. Siis nätti kukkakuosinen kellomekko, joka onkin salaa playsuit. Päälle tämä ei näy, mutta ilmeisesti pelkkä ajatus housuhameesta on vähän liikaa. Muokkasin shortsimekosta lopulta tavallisen mekon. Mutta vain sen takia, että mekon selkämys oli muutenkin vähän kikkana. Toimii ihan hyvin mekkonakin, vaikka tarviikin shortsit alle, kun on vähän turhan lyhyt ja hulmuava.

  VastaaPoista
 26. Musta löysä t-paita, jota koristaa suuri pantterin pää herättä kuumia tunteita poikaystävässäni. Negatiivisia sellaisia. Se kuulemma muistuttaa tädistään, joka omistaa paksun villapaidan eläimen päällä kruuntattuna. Kyseistä t-paitaa ei poikaystäväni mielestä voi käyttää, koska se on epäsiisti ja ruma. Käytän sitä silti, koska mun mielestä se on hullun siisti. Muutenkaan löysät vaatteet ei ole hänen suosiossaan. Ne kuulemma roikkuu ja näyttää hassuilta. Mutta minähän en tätä kroppaa kireillä kankailla vuoraa, korkeintaan pillifarkuilla.

  -Ina

  VastaaPoista
 27. Avopuolisoni ei tunnu ymmärtävän korkeavyötäröisiä housuja tai shortseja. Erityisesti yhdet, JC:stä ostamani mustat korkeavyötäröiset housut ovat hänen inhokkinsa. Itse lyhyenä tyttönä pidän korkeavyötäröisten alaosien luomasta illuusiosta pidemmistä jaloista.

  VastaaPoista
 28. Meilläpä on sellanen tilanne, että poikaystäväni pitää kaikista mun vaatteista. Kaikki on kivoja, jotkut ihan kivoja. Joskus joku vaate on jopa älyttömän kiva! Poikaystävä on siis ilmeisesti päättänyt pelata varman päälle, tai sitten pukeudun oikeasti vaan niin kivasti.

  VastaaPoista
 29. Minunkaan puolisoni ei koskaan arvostele vaatteitani negatiiviseen sävyyn, vaikka on itse hyvin kiinnostunut vaatteista ja tyylistä ylipäätään. On tosi hankala kuvitella, että hän valittelisi, ettei takapuoleni näytä hyvältä joissain housuissa tms. Enemmän minä arvostelen hänen asuvalintojaan, heh - mutta vain siksi, että hänellä on yleensä todella tyylikkäitä asukokonaisuuksia. Meillä on myös aika monia yhteisiä vaatteita neuletakeista huiveihin. Se on kätevää. Meillä taitaa olla molemmilla vähän androgyyni tyyli toisinaan, vaikka pääasiassa eri osastoilta vaatteet ostammekin.

  Paitsi ai niin! Kulahtaneista ja kuluneista vaatteista puoliso ei tykkää minulla eikä itsellään. Esimerkiksi nyppyiset sukkahousut näyttävät hänestä epäsiisteiltä.

  VastaaPoista
 30. Eräs ei-poikaystävä kertoi kerran, että jos en käyttäisi aina villasukkia, minulla saattaisi olla poikaystävä. Valitsin villasukat.

  VastaaPoista
 31. Haaremihousut ja kaikki muu haaroista tai pepusta roikkuva saa tuomion meillä, mutta tietysti käytän silti niitä, jotka omasta mielestäni näyttävät hyvältä tai sopivat fiilikseen. Yleensä myös käy niin, että mies tykkää housuista enemmän nähtyään ne päällä vaikka tiukan topin ja korkkareiden kanssa. Aina ei kuitenkaan kehuja tule silloinkaan, mutta ei se haittaa. Oma varma ja hyvä fiilis on tärkeintä eikä siihen yleensä tarvita miehen hyväksyntää, joka ei välttämättä ymmärrä kyseisten housujen "jujua" ja sitä mitä tehtävää ne toimittavat asussa (kuten Jenna sanoit, boyfriend-farkut ovat tasapainottamasssa hiusten ja korkkareiden naisellisuutta ja siten luomassa sinusta enemmän sellaista kuvaa, jonka haluat antaa ja tuomassa sinulle itsellesi sitä oloa, jossa sinä päivänä haluat elellä). Toinen epäilyä aiheuttava asia on korkea vyötärö. Harmi vaan miehelle, että siitä tykkään vielä enemmän kuin lökäpöksyistä. ;)

  Maria

  VastaaPoista
 32. Poikaystäväni ei voi sietää mustaa maximekkoani. Se aiheuttaa hänessä jotain kamalia goottiviboja, eikä hän meinaa suostua lähteä kanssani ulos jos aijon pistää kyseisen koltun päälleni :D. Tottakai hän ilmaisee asian kohteliaasti vihjaillen, että omistan hänen mielestään "myös hieman kivempia vaatteita".....!

  -Ankki

  VastaaPoista
 33. Mun poikaystävä ei siedä kiilakorkoja. Kiilakorot on melkeinpä ainoita korkoja, joilla pystyn kävelemään, joten saa kestää. Miehet ei voi arvostella korollisia kenkiä mun mielestä, koska ne ei ymmärrä mitään niillä kävelystä! Toinen asia mitä poikaystäväni ei siedä on eriskummalliset vaatteet, kuten kulahtanut kasarifarkkutakki. Muuta ei nyt tule mieleen.

  Paitsi, että poikaystäväni rakastaa kun käytän poikaystäväfarkkuja! Sen mielestä ne on mun ehdottomasti paras vaatekappale. Ja sen mielestä parhaat jalkineet minkä tahansa asun kanssa (erityisesti mekkojen) on converset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin joo ja tähän piti lisätä vielä, että tuntematon mies kehui festareilla mun silkkivibaista armyvihreää maxihametta kivaksi. Myös poikaystäväni mielestä se oli nätti!

   Poista
 34. Tunnen erään henkilön joka ei voi sietää leopardi-kuviota missään muodossa. Ikävä kyllä hänen tyttöystävänsä rakastaa kyseistä kuosia. Myös Onepiece-haalarit ovat hänen mielestää hirveitä. :D

  VastaaPoista
 35. Entinen poikaystäväni ei voinut sietää korkokenkiäni. Kuulemma olin liian naisellinen ja dominoiva ne jalassa. Siihen se suhde varmaan sitten kaatuikin !

  VastaaPoista
 36. Terse Jensku!

  Meikäläisellä on mittarissa 1 ½ kundikaiffaria (pitkä tarina, älkää kysykö...) ja kyllähän poikakullat tykkäsivät leikkiä pukeutumisneuvojaa. Etenkin sillä puolikkaalla oli pinta-alaansa nähden yllättävän massiivisia mielipiteitä.

  Molempien gentlemannien herkkää mieltä järkyttivät ns. "mummopöksyt" eli retrohenkiset koko takapuolen (hemmetti sentään!) peittävät alkkarit. Herrat halusivat mieluummin juosta narun perässä ja olivat täpinöissään, kun joskus harvoin asustin hanurini stringeillä. Huumorinaisena heitin housudilemman vitsiksi ja totesin: "Ennen piti raottaa housuja, että näki persettä, mutta nykyään pitää raottaa persettä, että näkee housuja..."

  Visuaalista kauhua aiheutti myös eräs kuuluisan kotimaisen brändin tuotos – säkkimäinen telttamekko, joka kuulemma muistutti Hemulin kolttua. Sen sijaan vartaloa napakasti nuolevat pukineet saivat kavaljeerini kilvan taputtamaan pieniä karvaisia kätösiään.

  Hyvää yötä toivottaa,
  Hanukka-ahon Dostojevski

  VastaaPoista
 37. Mulla on kirppikseltä ostettu H&M:n punainen bleiserityylinen takki valkoisilla palloilla, sellainen joka päällä hymyilyttää väkisinkin. Takki saa kehuja yhdestä jos toisesta suunnasta - paitsi omalta mieheltäni. Hänen mielestään tämä "leppistakki" on liian räikeä ja kuulemma mummomainen. Pallotakki on ja pysyy käytössä enkä voi kuin hihitellä puoliskon huokaukselle aina kun hän näkee takin päälläni. :D

  VastaaPoista
 38. Viimeisimpänä inhokkina poikaystävällä on ollut mun mummon värinen kukkamekko, joka on kuulemma tosi kivan mallinen, mutta kuosi ja värit ovat vaan aivan kamalat. Toinen kesäinen inhokki on inkkarikuosinen kesämekko, hän selvästi vihaa kuoseja.

  Pitkäaikainen inhokki on eräs marjapuuron värinen tunika, joka on myös kuulemma liian mummomaisen värinen.

  Ja jos muiden poikaystävät pitävät leopardi alusvaatteita seksikkäinä, ovat ne minun poikaystävän mielestä aivan kamalimpia kasarihirvityksiä.

  Eli yhteenvetona, hän vihaa kuoseja (joista erityisenä leopardi), ja mummomaisia värejä.

  Niin ja itsehän käytän niitä niin paljon kuin lystää, koska tykkään niistä aivan tosi paljon. Jos jostain syystä haluan laittautua hänen silmissään kauniiiksi, niin sitten en niitä inhokkivaatteita vältttämättä laita..

  VastaaPoista
 39. En oikeastaan saa negatiivisia kommentteja vaatteista mieheltäni, mutta erityisiä kehuja saa silloin kun pylly on hyvin(istuvat housut & lyhyt paita), mikä taitaa olla aika normaalia miehiltä.. :) Pukeutumiseeni se ei vaikuta, vaan käytän myös lökäreitä. Erikoisemmat vaatteet ja erit kirkkaat väritkään eivät aiheuta suuria tunteita, tuntuu olevan tottunut ja sanoo sopivan tyyliini.

  VastaaPoista
 40. Ex-poikkis inhosi kaikkia ruskeita vaatteitani. Hivutin pikkuhiljaa suklaanruskeita ja beigejä ja kahvinvärisiä vaatteita yhä taaemmas vaatekaapissani, kunnes jonain päivänä irvistin jo itsekin kaupan ruskeille rätkyille. UFFille lähti monta kiloa. Sen sijaan poikkis tykkäsi pinkeistä ja kaikista ällösöpöistä tyttövaatteista, joita käytin alkuaikoinamme lukiossa. Se vaihde jäi päälle. Meikkis taas kasvoi ulos sekä överihempeistä vaatteista että suhteesta.

  VastaaPoista
 41. Hän vihaa rakastamaani kasarifarkkirotsia. Itsetuunattua vielä! Näytän kuulemmä lähiöpubiruusulta. Muut suosikki-inhokit menevät poikaystäväfarkku-kategoriaan: roikkuvat, pussimaiset vaatteet (ovat ne sitten silkkimekkoja tai lökäpöksyjä).
  Myös joitain kuoseja hän vihaa. Joskus otan vihjeestä vaarin, sillä olemme niin monesti käyneet keskustelun siitä, onko hänen mielipiteellään tosiasiassa väliä, silloin kun kysyn hänen mielipidettään asukokonaisuudesta. Kysymyshän ei ole täysin retorinen, hän vain vastaa väärin.

  VastaaPoista
 42. Puolisoni ei voi kerta kaikkiaan ymmärtää legginsejä, mikä on johtanut siihen, että parin kokeilukerran jälkeen minäkään en ymmärrä. Eli win-win-situation. Legginsit olisivat toki usein lyhythelmaisia pelkäävän pelastus, mutta kaapista löytyy onneksi muutakin käytettävää.

  Toisena inhokkina ovat rintamuksesta resorimaisella jousto-osalla kireät mekot, jotka laskeutuvat löysempinä rinnan alta. Eivät kuulemani mukaan korosta parhaita puolia, vaikka omasta mielestäni peittävät ne huonoimmat. ;)

  Kolmantena mieleeni juolahtavat haaremihousut missä muodossa hyvänsä, jotka nostavat uskoakseni suurimman osan miehistä karvat pystyyn... Muttakumuttaku ne vaan on niin kivoja jalassa!

  - Paula

  VastaaPoista
 43. Minun poikaystäväni inhoaa johdonmukaisesti omasta mielestään liian löysiä "säkkimekkoja". Ja jos löysässä mekossa on röyhelöitä/puhvihihat/kummat värit, vielä pahempi. Ei auta vaikka kuinka selittäisi, että mekko sattuu olemaan Ivana Helsingin luomus, huippulöytö alennusmyynnistä ja miten löysä mekko korostaa kivasti sääriä. Ehdoton kauhistus olisivat Vuokon veistokselliset pussimekot, jota kaveripiirissäni on usealla. Tosin myönnän itsekin, että eivät välttämättä pue lyhyttä ja pientä ihmistä, joten ihailen niitä vain muiden päällä.

  Epäileviä katseita saavat myös yli-isot kauluspaidat, jotka omasta mielestäni näyttävät mahtavalta pillifarkkujen kanssa. Pidän niitä kyllä silti. Sen sijaan haaroista lököttäviä ratsastushousutyyppisiä mustia housujani mies ihan fanitti, näytin kuulemma niissä ja pitkissä saappaissa ihan Rommelilta.

  Vaikka yleensä liian mustat ("goottihenkiset") asut epäilyttävät, viimeksi kauhistuneita katseita herätti omasta mielestäni todella hip Tigerin hillitysti mesh-henkinen kauluspaita graafisella leikkauksella. On kuulemma teini ja gootti.

  Toisaalta, itsekään en pidä siitä, jos mies valitsee muualle kuin urheiluun liian ison t-paidan tai mikä vielä hirveämpää, pitkät, löysät reisitaskusortsit. Eli haluan, että miehellä on slimmi t-paita ja istuvat housut. Ja kieltäytyisin liikkumasta kaupungilla myös samaa matkaa, jos yhtään alkaisi näyttää Tuska-festarivieraalta, eli ei liian mustia asuja. Enkä suvaitsisi myöskään violetteja, viininpunaisia, vihreitä tms.(ylipäänsä jotain muuta kuin sinisiä, harmaita tai valkoisia puvunpaitoja), jotka näyttävät mielestäni hirveältä vaalean suomalaismiehen päällä. Eli jos ollaan rehellisiä, minulla on paljon ahtaampia mielipiteitä poikaystäväni pukeutumisesta kuin poikaystävällä minun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Sen sijaan haaroista lököttäviä ratsastushousutyyppisiä mustia housujani mies ihan fanitti, näytin kuulemma niissä ja pitkissä saappaissa ihan Rommelilta."

   Haha, tursautin vedet työkoneen näytölle tässä kohdassa. :-D Anteeksi, mutta kuinka moni mies on innoissaan, kun tyttöystävä näyttää Rommelilta? Ihanaa! :-D

   Poista
 44. Ihailen tyyppejä, jotka pitävät päällään, mitä haluavat kumppanin kommenteista huolimatta. Itse olen aina ollut taipuvainen mukautumaan kumpaankin suuntaan: pitämään päällä sitä, mikä saa kehuja ja jättämään käytöstä pois sen, mikä ei saa. Tosin viimeksi mainittu on johtanut siihen, että suhdekriteerikseni on tullut samanlainen pukeutumismaku, eikä nykyinen mies olekaan halaistua huonoa sanaa vaatteistani lausunut.

  Kymmenen vuotta sitten asiat olivat kuitenkin toisin, ja palautetta saivat mm. leopardikuosi (se oli aavistuksen ennen eläinprinttien uutta tulemista) tyylittömyyden ultimate-ilmentymänä ("äiti näytti siltä 80-luvulla"), tyttömäiset minihameet yhdistettynä tennareihin (pikkulapsiefekti, josta saatu palaute rajoittaa pukeutumistani edelleenkin, vaikka vedänkin aamuisin lenkkarit toimisto-outfitin pariksi työmatkan ajaksi) ja verkkosukat yhdistettynä korkeakorkoisiin saappaisiin (jätettäköön se Julia Robertsille Pretty Womanissa).

  Vauva-, äiti- ja yleinen nainen -habitukset taisivat siis olla ne pahimmat fobiat.

  V.V.

  VastaaPoista
 45. Poikaystävä ei ole tyylini suurin ihailija ylipäänsäkään. Hänestä olisi mukavampaa, jos pukeutuisin rennommin, eli farkkuihin ja t-paitaan. Kokeilin kerran urheiluosastolla college-housuja, mistä poikaystäväni sai aikamoiset kicksit!

  Erityisen inhon kohteena on kaksi (itselleni mieluista) vaatetta: kiiltonahkainen takki ja Swedish Hasbeensin kiilakorkosandaalit. Poikaystävä ei valita, kun puen ne päälleni, mutta tiedän ettei hän ole kovin innoissaankaan. Käytän niitä silloin tällöin, kun ne sopivat mielentilaani ja muihin vaatteisiini.

  Tykkään usein itsekin pukeutua poikaystäväni mieleisesti, eli rennosti. Samalla olen kuitenkin myös aikamoinen esteetikko ja tyylini poikkeaa siitä perinteisimmästä. Arkisin lisäksi pukeudun töihin huolitellummin.
  Mutta tähän asti olen aina pukeutunut oman mieleni mukaisesti kyselemättä muilta liikoja.

  t. Silja

  VastaaPoista
 46. Mun poikaystävä ei tykkää korkokengistä minulla, eikä kyse ole nyt mistään "koska oot sitte pitempi ku mää" vaan siitä ettei se vaan tykkää, sen mielestä tennarit on aina parempi vaihtoehto.

  Toinen mistä se ei tykkää on läpikuultavat vähän juhlavammat paidat. Mulla on kaksi sellaista monkista, toinen puuterinsävyinen ja toinen tummansininen kauluspaita. Mielestäni ne ovat tosi kauniita ja aina haluaisin laittaa jommankumman päälle kun lähdetään juhlimaan, mutta poikaystävä sanoo ettei ne oo yhtään kivoja ja aina kuuntelen sitä ja muutan koko outfitin uudeksi...

  Kyllä pidän poikaystäväni sanaa painavana ja monesti otan sen mukaan mun shoppailukierroksille, koska sekin löytää monesti mulle kivoja juttuja. Muutama harhaostos on tullut tehtyä poikaystävän mielipiteen perusteella, se kannustaa vieressä "On tosi kiva! ja hyvä väri!" ja lopulta vaatekappaleelle ei tulekaan käyttöä. Näin on käynyt mm. yhdelle American Apparellin mekolle ja harmittaa kyllä etten vaan osaa käyttää sitä...

  t:Karoliina

  VastaaPoista
 47. exäni ei voinut sietää erästä maailman rennointa, lämpimintä ja ihaninta college-huppariani. muistan vielä, kun eräänä päivänä hänen piti tulla meille ja tulin häntä vastaan kaupungimme keskustaan päälläni kyseinen huppari ja farkkushortsit. hän sanoi: "ajattelin et oltais voitu käydä täällä jäätelöllä, oisin voinu tarjota, mutta ku sulla on toi niin en kyllä liiku sun kanssa että mennää vaa täältä äkkii pois". en sit pitänyt julkisilla paikoilla enään kyseistä hupparia. muuten hän valitti vähän vaatteistani ja tyylistäni, kuten nykyisenikin.

  VastaaPoista
 48. IHANA kihlattuni (8 vuotta yhdessä) pitää tyylistäni suurimmaksi osaksi, yllättävänä poikkeuksena eräs musta suoramallinen duffelitakki (jota rakastin ja pidin vuosikaudet kunnes se meni niin sanotusti päreiksi) josta hän sanoi, ettei se imartele minua, vaan jotenkin "litistää". Minusta tämä oli jotenkin hassua, pidän lököfarkkuja, lököpaitoja, pitkiä hameita jne, ja ne ovat ok mutta tämä klassikkotakki ei sitten ollut herran mieleen :D ensi talveksi olen etsimässä toista samanmallista duffelia, ja koska halusin söpöstellä kysyin miehen mielipidettä eräästä kirkkaan fuksianpunaisesta takista, ja yllätyksekseni se olikin sitten ihan kaunis hänen mielestään! Muuten aivan samanlainen takki.. :))

  R

  VastaaPoista
 49. Nykyinen mies inhoaa kaikkia ristikorujani ja yhtä paitaa josta risti löytyy. Hän on 100% ateisti, ja jos erehdyn pitämään hänen seurassaan jotain ristillä varustettua saan kuulla saarnan siitä miten uskonnot ovat kaiken pahan alku ja juuri ja ettei mitään suurempaa voimaa ole olemassa.
  Yleensä vastaan naurahduksellla ja sanon, että koru on koru älä ota sitä niin vakavasti.Nyt olen vähentänyt näiden korujen käyttöä hänen seurassaan, vaikka paitaa pidän kuitenkin sillä se on mielestäni hienoin vaatekappale jonka omistan.

  VastaaPoista
 50. Hei Jenna!

  Voi pojat, tämä aihe innosti käymään hartaan keskustelun poikkiksen kanssa. Ketään ei varmaankaan yllätä, että mies vihaa suuria Bridget Jones -alushousujani, jotka tuntuvat niin silkkisiltä ja saumattomilta jalassa. Yllättävämpi inhotus oli ihanat beiget chinoni, joista pulitin A.P.C.:n Pariisiin liikkeessä enemmän kuin poikaystävä kuluttaa omiin vaatteisiinsa vuodessa. Jatkan kyllä ehdottomasti niiden käyttöä - ihan periaatteesta - mutta myönnettäköön että niin minä kuin pöksytkin otimme hiukkasen nokkiimme mokomasta kritiikistä.

  t. Eeva

  VastaaPoista
 51. Meillä mies ei tykkää nahkahousuistani, koska nahka ei kuulemma vain sovi housumateriaaliksi. Villaiset haaremihousut ovat saaneet nimityksen MC Hammer-housut :D
  Nahkahousuja käytin niiden rikkoutumiseen saakka, vaikka mies ei niistä tykännyt ja ostan kylmien kelien tullessa uudet tilalle. Käytän kuitenkin nahkahousuja enää enimmäkseen töissä enkä kotona, eikä työvaatteiden pitäisi miestä haitata :D MC Hammer-villahousut ovat käytössä syksyisin/keväisin, eli silloin kun villahousuja käytän muutenkin. Koska haaremihousut ovat omasta mielestänikin hassunmalliset, en ottanut niiden nimestä nokkiini.
  Viimeisin ja vähäisin inhon kohde on ostamani tsekkiläisarmeijan ylijäämä talvitakki, mutta sen käyttämistä mieskin kyllä silloin tällöin kannattaa - kyllähän tyttöystävän pitää pysyä lämpimänä, vaikka siihen sitten tarvittaisiinkin armeijanvihreä XXL-talvitakki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mainitsenpa vielä, että haaremihousujen aiheuttama inho ei kuitenkaan ulotu boyfriend-farkkuihini. Lieneeköhän syynä mielipide-eroihin se, että yhdistän boyfriendit aina kireämpään paitaan ja korkoihin ja laittaudun, kun taas villaiset haaremihousut saavat kaverikseen löysän topin ja sekaisen Pikku Myy-nutturan sekä meikittömän naaman..

   Poista
 52. Minulle ei tullut mieleen mitään. Ei yhtään vaatekappaletta. Joten kysyin Mieheltä.

  "Kaikki vaatteet, sä oot parempi nakuna."

  Se siitä sitten, ei Mieskään keksinyt.

  VastaaPoista
 53. Ok, vastaan haasteeseen ja totean ärsyttävän onnellisena: poikaystävä tykkää kaikista asuistani, vaatteistani ja yhdistelmistäni poikkeuksetta. Kolmen vuoden aikana ei ole vielä kertaakaan tullut vinoja katseita saati ihmetteleviä tuhahduksia. Se taitaa jopa vähän inspiroitua! Ihanaa on!

  -sohvi

  VastaaPoista
 54. Villasukkia iltaisin. Riisui kuulemma erotiikkapisteitä moinen kylmien varpaiden lämpimänäpito. Pidin sukista silti kynsin, varpain kiinni, kunnes tietenkin tuli... lämmin :)

  EmSu

  VastaaPoista
 55. Mietin tätä pitkään, kunnes lopulta kysyin poikaystävältä. Kuulemma ainoa mikä häiritsee on ihonväriset alusvaatteet :D

  Ja kyllä, pidän niitä silti. Olen koettanut selittää, että eiköhän nää seksintappajakalsarit ole kuitenkin parempi vaihtoehto kuin valkoisen mekon läpi näkyvät punaiset pupupikkarit :D

  VastaaPoista
 56. Niin ja joskus teininä käytin sellaista mummolan vintiltä löytynyttä aitoa 70-luvun marjapuuronpunaista pohjemittaista villahametta mikä oli mulle vielä liian iso. Silloin ei ollut omaa poikaystävää, mutta ilmeisesti hame oli niin kamala, että isosiskon poikaystävä joutui huomauttamaan asiasta, että etkai sä oikeesti aio lähteä toi päällä ulos :D Lähdin kuitenkin, mutta oikeassahan se siskon mies oli, hame oli ihan hirveä!

  T: Edellinen anonyymi

  VastaaPoista
 57. Tiedän hyvin, mistä poikaystäväni ei pidä. Poikaystäväni _ei voi sietää_ yöhousuina käyttämiäni pehmeitä, hieman pyllyltä lerpattavia, puuvillaisia "miespikkuhousuja" (ne ovat oikeasti miesten alushousut, en vain ole paljastanut sitä hänelle). Seksikkyys on kuulema kaukana, vaikka itse koen oloni niissä mukavaksi. Kumma, sillä sellaisiahan Carry Bradshawkin käytti seksikkäästi istuvan topin kanssa jossain jaksossa! :)

  Ja kuten moni muukin poikaystävä, hänkin inhoaa yleistettynä kaikkia poikamaisia epäistuvia, pyllyltä lerpattavia housuja. Housut saavat olla väljät, jopa pyllyltä, jos ne kuitenkin istuvat hyvin ja ovat naiselliset.

  VastaaPoista
 58. Poikaystäväni vihaa kaikkia korkeavyötäröisiä housuja ja hameita. On kuulemma karmivaa, kun ei tiedä, missä kohdin napa sijaitsee. Ja pylly ei pääse oikeuksiinsa.

  Ehdoton inhokki on kuitenkin vintagelöytöni, kynämallinen nahkahame.

  Käytän näitä kaikkia silti. Minulla on yksinkertaisesti parempi tyylitaju.

  VastaaPoista
 59. Voi tyttöseni, ihanaa, missä olet tää blogiasi minulta piilotellut????? :) Huhhuh täällä olen enkä lähde pois kulumallakaan! Kiitos.

  Kun luen näitä, tuntuu kyllä omituiselta. Ei oma poikaystäväni paljon vaatteitani kommentoi. Eikä pahalla koskaan. Ja ihan hyvä, tietää, että minulle tulisi paha mieli. Käytän paljon korkoja, ja olen aika varma ettei hän pidä siitä, että olemme samanpituisia tai että kävelen hitaammin ja tarvitsen ehkä hieman pelastavaa prinssiä jyrkissä alamäissä.... Mutta hän auttaa ja odottaa kiltisti. Paha sanoa, katseleeko/ajatteleeko vaatteitani edes erityisemmin. :)

  VastaaPoista
 60. mieheni on vaateasioissa paljon konservatiivisempi kuin minä. hänellä on välillä vaikeaa sulattaa joitain reteitä vaatteitani tai oudompia leikkauksia. loppujen lopuksi hän kuitenkin on aina sitä mieltä, että vaate onkin ihan jees. ja usein, jos näytän hänelle jotain vaatetta niin hän tokaisee, että se sopii kyllä minulle vaikkei itse sitä valitsisikaan.

  useimmiten hän ei varmaan välitä suuremmin mitä päälleni puen, mutta sen olen huomannut, että häntä ärsyttää, jos lainaan hänen vaatteitaan :D

  kerran olen tainnut jättää pukematta yhden lyhyen nahkarotsin (jossa pitkät hapsut), kun hän ei ihan sitä sulattanut. ei tosin sillä, että sen päällepukeminen olisi häntä haitannut, mutta aloin itse jo ajattelemaan, että se on turhan överi.

  miehet ovat kai vähän hitaammin lämpeäviä näiden vaateasioiden kanssa ;D

  VastaaPoista
 61. Rakkaat, te ja teidän tarinanne tekivät mun päivän. Ja toivottavasti myös loistavan lehtijutun!

  Kuten uusimaan postaukseen jo horisin: Sydämellisin kiitokseni ja suukot kaikille. Ootte te vaan vesseleitä. Ja olemassa. Kato enhän mä sitäkään tiennyt, ennen kuin annoitte kuulua itsestänne<3

  VastaaPoista
 62. Entinen poikaystäväni, nykyinen mieheni inhoaa mustaa baskeriani. Baskeri on lämmin ja sopii tilanteisiin, joihin pipoa ei kelpuuteta. Minua ei hänen inhotuksensa haittaa yhtään.
  Harakat huttua keittää-terveiset Eurajoelta!

  VastaaPoista
 63. entinen poikaystäväni vihasi yli kaiken juuri noita BF-farkkuja 'noihan on iha liian löysät, ei istu ja peittää sun lopun kroppas' mutta minä en tuosta välittäny, koska mukavuus ennen kaikkea. en edes halunnu kuvitella millasilla vaatteilla sitten entistä oisin miellyttäny.

  korkeavyötäröisiä farkkuja, joita se kutsukin 'tissifarkuiksi', ne eivät kuulema pukeneet ketään ja näyttävät rumilta jokaisen päällä. ja olivat liian korkeat, ei tainnut tulla mieleen, että on niitä muitakin kun vaa superkorkeita.

  ne semmose (seppälän) silkkiset yöbokserit, missä oli tyyliin ampiaisia ja sammakoita jne? ne näyttivät ja tuntuivat kuulema niin kauheilta että roskapussiks olis kyllä kelvannu.

  isot väljät hupparit, semmoset http://blog.modes4u.com/wp-content/uploads/2009/12/hoodie-giraffe-kawaii-japanese-1-big.jpg tuohon tyyliin, kuuluivat vain miehille ja naisten ei noihin pidä koskea.
  [MIKSI mukavuus pitää kieltää]

  bleiseri - sopii vain toimistotädeille, vaikka ois minkävärinen niin iso EI.

  .. mutta onneksi HARVOIN kuuntelin niitä mielipiteitä, mm. semmoset vähän löysemmät shortsitkin se haukku pystyyn ja meni n.3päivää ja yhtäkkiä 'älä ikinä anna noita pois!', eli kyllä se miestenki mielipide muuttuu ku tarpeeks kauan antaa siedätyshoitoa :-D

  VastaaPoista
 64. Seka nykyinen etta entinen eivat voi sietaa korkeavyotaroisia farkkuja - nykyinen itse asiassa nakee mut mieluummin resuisissa poikkisfarkuissa. Kylla on outo juttu, kaikkihan sen tietaa etta high wa(i)sted antaa paljon paremman pepun ja vyotaron! Tahan vois taas vaan tokaista huokaisun kera etta miehet... Huoh.

  VastaaPoista
 65. Minulla ei ole poikaystävää. Mies on. Esitin hänelle kysymyksen, ja hän nauroi. Sanoi, `et ole tosissasi.` Hän on kyllä kerran esittänyt kysymyksen `et kai sä noin meinaa lähteä?` Olin pukeutunut erääseen ensi-iltaan venäläisestä ruusuhuivista tekemääni leninkiin, jonka yhdistin punaiseen niittivyöhön ja punaisiin kiilakorkoihin. Vastaukseni oli; meinaan, kuin ni? Eipä hän mitään siihen sanonut ja yleisesti ottaen ei minua kyllä kiinnosta mitä miehet tai naisetkaan pukeutumisestani ajattelevat.

  VastaaPoista
 66. Mun viime kesän kesäheila, tän kesän vähän-jotain-sinnepäin, totesi eilen mun (omasta mielestäni) ihanista valkoisista pitsisortseista että jaahas sullakin tollaset vaipat jalassa. Vaihdoin aika äkkiä takas farkkusortseihin, vähän pettyneenä tosin.

  VastaaPoista

 
UA-31293991-1