torstai 5. heinäkuuta 2012

Käytiin saaressa, Paula, pojat, universumi ja meikä

Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Rakkaat, olette olleet ahkeria. Yli kuusikymmentä kommenttia tiistain avunpyyntööni. Kiitos.

Teidän vaivannäkönne vuoksi uskon, että jutusta tulee ihan oikeasti hyvä. Ja vaikka tulisi huono, se ei haittaa, sillä ainakin itse kuulin korvissani selvän ahaa-äänen, kun selasin pimenevässä illassa kirjoittamianne rivejä ja oman sieluni syövereitä.

Huudan hep heti, kun juttu on printattu ja kaupoissa. Mutta nyt mennään eteenpäin.

Yllä keikkuviin kännykkäkuviin. Ja minullekin vieraaseen, nakuun mieheen, joka vilahti Facebook-ryhmässäni jo tiistai-iltana.

Voin kuvitella, että ainakin äiskä ja iskä siellä jo ihmettelivät, mitä kummaa Helsingissä tapahtuu.

Ja antaisin mielelläni kattavan selityksen, mutten voi, koska en oikeastaan tiedä sitä itsekään.

Vietin koko tiistaipäivän läppäriä syleillen ja sama meno jatkui keskiviikkoiltaan asti. Mutta siinä välissä, tiistaiyönä, eksyin pikku paattiin, joka vei vähintäänkin merkilliseen pikku saareen Helsingin edustalla.

Mukana oli vähän skumppaa, kunnon varrassetit, pari kaljaa, Paula ja joukko poikia, kaverin kavereita, joihin en mahdollisesti törmää enää ikinä.

Mutta sillä ei ole väliä, sillä joukossa oli yksi sielunveli (ei, ei se nakuilija!), joka vaikutti elämäni suuntaan jo parissa tunnissa.

Tunnistin sen sielunveljeksi siitä, että senkin silmiin syttyi onnellinen pilke sillä siunatulla sekunnilla, kun Snoop Doggin ja Dr. Dren biisit pärähtivät soimaan.

Ja siitä, että se oli mukava. Niin kiltti, että kun joku heitti hyvien läppien välissä heikon vitsin, se ei vastannut hiljaisuudella. Vaan suojeli kaverin kasvoja ja tuplasi vielä huonommalla heitolla.

Niin minäkin tein silloin joskus, kun olin vielä aina kiltti.

Kokeilin sitä tiistaiyönä ja tiedättekö, se tuntui taas hyvältä. Sen verran kivalta, että taidan jatkaa sitä läpi loman.

Joka alkaa huomenna. Silloin lupaan taas vastailla puhelimeen ja puhua. Jotain jonnin joutavaa tai syvällistä. Riippuu siitä, millaiseen seuraan universumi heittää meidät seuraavaksi. Minut, Paulan ja räpillä terästetyn kesäsoittolistani.

10 kommenttia:

 1. aivan ihana juttu! Sydämen viisaat miehet <3 Onko mitään kauniimpaa ja parempaa...

  VastaaPoista
 2. Kesäsoittolistaa jakoon Jenna kiltti! Se sun hump hump-lenkkilista on mun suuri suosikki, joten kaikki muutkin Jennan listat kelpaa, varsinkin jos niillä on Snoopia ja Dr. Dre:tä. Ihanaa päivää sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hittolainen, biisit on vielä ihan väärässä järkässä! Mutta lomaviikon aikana dj-Allu saa tuunata ne paikoilleen, ja sitten pistän musaa jakoon. Lupaan! On nimittäin sen verran letkeää settiä, ettei voi olla chillaamatta ;)

   Poista
 3. Onko sulla näissä kuvissa sitä nail angelia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unohdin kertoa, että kokeilin Sally Hansenin kynsitarroja, ja ne vilkkuu kuvissa! En ole muistanut käydä ostamassa enkelikynsilakkaa kaupasta. Ehkä ensi viikolla, jep jep jou!

   Poista
 4. " Niin kiltti, että kun joku heitti hyvien läppien välissä heikon vitsin, se ei vastannut hiljaisuudella. Vaan suojeli kaverin kasvoja ja tuplasi vielä huonommalla heitolla. " <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kippis tuplaukselle! (Joku = meikä alkaa kommenteista päätellen olla valmis lomaan)

   Poista
 5. kyllä kesä on kaunis! hyppäsin tänään järveen polskimaan ekaa kertaa tänä kesänä, ja tuntui vapauttavalta.

  mut oikeesti mun piti sanoa, että tulipa jotenkin inspiroitunut olo teikästä ja sielunveljestäsi. kilttien seurassa on kivaa olla. ja ehkä on itelläkin kivempi olo jos on kiltti.

  rentouttavaa lomaa Jenna-ihanainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Järvi! Oiken tehty Taina :)

   Kilttiä viikonloppua ja lomahalit sinne söpöläinen <3

   Poista

 
UA-31293991-1