perjantai 10. elokuuta 2012

Rakastaa ja tehdä työtä

Image Hosted by ImageShack.us
Freudin mukaan terve, onnellinen ihminen kykenee rakastamaan ja tekemään työtä.

Kuluneena kesänä olen tehnyt lähinnä jälkimmäistä. Ajatellut, kirjoittanut, istunut ja edannut. Herännyt työhön liittyvät sanat ja kuvat mielessäni ja painanut ne iltaisin irtohiusteni kanssa tyynylle.

Nyt, kun ensimmäinen Costume-lehti on painossa, on kesäloman aika.

Sen aikana aion tehdä vain yhtä asiaa, ensimmäistä Freudin listaamista.

Rakastaa.

Ensimmäisinä lomapäivinä ajattelin rakastaa lähinnä itseäni, seuraavina niitä, jotka ovat odottaneet kärsivällisesti vieressä. Sitten, ehkä jopa jo parin päivän päästä ihmisiä yleensä. Ja eläimiä. Koko inhimillisyydessään eteenpäin kirivää luomakuntaa. Ja - jos päiviä riittää - lopulta taas universumia, joka antaa joskus kauhalla, kun luulee tilanneensa lusikallisen.

8 kommenttia:

 1. mua harmittaa etten ole löytänyt blogiasi aiemmin, vaikka toisaalta, mikäs sen parempaa, että nyt saan selata kaikki postauksesi läpi kerta heitolla (niin tosiaan aion tehdä). olet sulostuttanut aamuani ihanilla asuillasi, vielä kiehtovammalla kirjoitustyylilläsi ja unelma projekteilla. kiitos! ja hyvää syksyn tuoksuista kesälomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan että, kiitos! Nyt pidän pienen paussin ja keskityn Costumen nettiin ja lehteen, mutta kun palaan blogin ääreen, lupaan, että kuulet siitä heti. Ihanaa syksyistä päivää!

   Poista
 2. Oi, nättinä olit äsken Nelosen uutisissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ominaiseen tyyliinii liiiikkeessä :) Kiitos kultainen!

   Poista
 3. hei, tässä alkaa olla jo ikävä..

  VastaaPoista
 4. Ehkä jo luitkin, että blogini näytännössä on nyt väliajan paikka. Ensiavuksi suosittelen Costumen 172-sivuista muotipläjäystä ja klikkailua saitillemme Costume.fi. Olet mitä tervetullein <3

  VastaaPoista

 
UA-31293991-1