keskiviikko 22. elokuuta 2012

Väliaika, kahvia ja pullaa! Tai jos meikä saa päättää, sipsejä ja dippikastiketta

Tunnethan, että voit olla mitä tahansa? Melkein mitä vain. Vaikket ehkä kaikkea. Ainakaan samaan aikaan.

Ajattelin tässä, että voisin juuri nyt keskittyä olemaan Costumen toimituspäällikkö. Päivisin.

Ja iltaisin voisin olla vähän minämpi minä. Ihminen, joka opettelee pelaamaan shakkia, syvähengittää ja kirjoittaa post it -lapuille korneja haiku-runoja. Tulkitsee Dr. Dren lyriikoita yhtä tosissaan kuin Jungin kirjoituksia. Juoksee, jos jaksaa. Pureskelee hyvin, nukkuu paljon. Illallistaa mieluiten sellaisten ihmisten kanssa, jotka eivät ikuista annoksiamme, vaan ruuan tullessa pöytään katsovat silmiin ja pitävät lyhyen mutta mahtipontisen puheen.

Sitä kaikkea tehdessäni keksin todennäköisesti uuden blogikonseptin. Jotain sellaista, joka:
 • ei liity universumiin. Siitä olen sanonut jo kaiken, mitä tyyliblogissa voi ja kannattaa sanoa. Loput, se kaikkein olennaisin, on printattu James Redfieldin kirjaan Oivaltava tietoisuus.
 • ei seisota minua ihan joka päivä kameran edessä. Välillä se on näyttänyt hyvältä ja välillä vähän heikommalta, mutta tuntunut oikeastaan aina aika hassulta.
 • kertoo, että maailma on kaunis. Mutta sanoilla ja kuvilla, jotka eivät edes yritä hipaista ihan sitä kaikista kauneinta ja rakkainta. Lauseita, tiloja, esineitä ja ihmisiä, joita ylistän maailman eniten. Kuluneena kesänä rakastuin niihin kaikkiin uudestaan. Ja niin kuin ihastuneet yleensä, olen niistä kaikista niin innoissani, että haluan omia ne itselleni.
Uudistuvan blogin löydät jossakin vaiheessa Costume.fistä. Samassa paikassa lepää myös tähänastinen tuotantoni. Ihan hyvää shittiä vaikka itse sanonkin.

Mutta, ai ai. Kyllä tulee siitä uudistuneesta meikän blogista ihana. Sellainen, jota on helppoa ja kaunista tehdä ja kiitollista seurata.

En malta odottaa.

Siihen asti syvennän nettijalanjälkeäni muilla tavoin Costume.fissä, josta tuli aika loistava, vaikka taasen itse sanonkin.  Ja meikän ääni kuuluu myös killerin Costume-lehden sivuilla, tietysti. Kyllä te tunnistatte lauseet, kuvatekstit ja otsikot, jotka on kirjoitettu tai editoitu sipsinmaku suussa.

Rauhaa ja hyvää ryhtiä meille kaikille toivoo: Jenna, joka ei käännä teille selkäänsä, vaan sanotaanko vaikka näin, vilauttaa vain vähän takapuoltaan - joka heiluu tänään tämän The Strokesin biisin tahdissa.

Osuva You Only Live Once julkaistiin sopivasti samoihin aikoihin kuin meikäläisen ensimmäinen blogimerkintä, vuonna 2006. Huomaa videon edelleen ajankohtaiset kokovalkoiset asuvalinnat ja shakkiruutuinen nahkatakin selkämys. Askartelen samanlaisen heti, kun voitan ensimmäisen kerran shakissa. Tai kun pääsen edes kerran sanomaan shakkimatti.

5 kommenttia:

 1. Hei sipsinainen,

  superisti onnea uuden lehtivauvan johdosta!

  Olosi on varmaan pökertynyt ja onnellinen. Toivon, että saat toteutettua vapaa-ajalla noita kaikkia yllä kuvailemia asioita ja paljon paljon enemmän.

  Kiitos ihanasta blogista, kirjoitat niin kauniisti.

  Innolla seuraan sinua Costume.fi-sivustolle.

  T

  VastaaPoista
 2. Voi Jenna, olet niin ihana. Voi kumpa minunkin ajatusmaailma olisi niin viekas ja samalla niin kaunis, oivaltava ja lämmin. Ehkäpä alkavana syksynä päästäisin stressirepustani irti ja tarttuisit hanakammin hetkeen. Hyvää, kivaa ja maukasta syksyä sinulle :)

  VastaaPoista
 3. Jenna oot ihana! kaunis nainen :)

  VastaaPoista
 4. love your hair
  xx the cookies
  share the feeling
  visit <3
  samecookiesdifferent.blogspot.com
  have a greaaat evening :)

  VastaaPoista

 
UA-31293991-1