torstai 11. kesäkuuta 2009

Free my fake eye lashes

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Nuokuin divaanilla telkkaria katsoen ja purkkaa jauhaen, kun kuulin vaatekomerostani murinaa. Seurasin ääntä, joka johti komeron alahyllylle. Tekoripsikokoelmani siellä karjui. Pölykerroksen alta pilkottavat räpsyttimet mulkaisivat lököhousujani ja meikitöntä ihoani inhoten. Sitten ne esittivät vaatimuksensa: Haluamme ulos, mielettömiin juhliin!

Minä jäisin mielelläni kotiin katsomaan Frendien uusintoja ja mussuttamaan kurkkuvoileipiä. Mutta ripset janoavat arvoistaan seuraa. Pitkän keskustelun jälkeen pääsimme yhteisymmärrykseen siitä, millaisiin juhliin voisimme lähteä:

1. Juhlia vietetään jossakin ihanassa paikassa, mieluiten alkuillasta. Ei tungosta, ei tupakansavua, ei jumputtavaa musiikkia. Maksimissaan 25 kutsuvierasta. Tilaisuus järjestetään tietysti jonkin mielenkiintoisen, ihanan ja ajankohtaisen asian - tai sitten minun - kunniaksi.
3. Pöytä - tai no sanotaan suoraan - pöydät notkuvat mehukkaita herkkuja. Ruokalistalla on ainakin mansikoita, ananasta, kolmea eri mineraalivettä, ainakin viittä eri suklaalajiketta (lisäpisteitä Fazerin keksisuklaasta ja Maraboun Digestive –suklaasta), lättykakku, kanavartaita, cashew-pähkinöitä ja kirpeitä karkkeja.
4. Ohjelmassa on rentouttavia hoitoja ja pari mielenkiintoista puheenvuoroa. Jokaisella vieraalla on kotoisa, tärkeä ja tervetullut olo. Kaikki puhuvat kauniin pehmeällä äänellä ja artikuloivat hyvin. Jokainen, joka tarttuu mikrofoniin, sanoo jotakin viisasta eikä kukaan yritä heittää väkinäisiä vitsejä. Puhujat saavat plussaa hypnoottisesta äänestä, jonka tahtiin voi ottaa pienet nokoset.
5. Illan kuluessa vieraille pudotellaan pieniä lahjuksia. Suurin yllätys on kuitenkin säästetty loppuun. Kun poistun, takki autetaan päälleni ja käteeni ojennetaan kaksi laadukasta, omaperäistä ja arvokasta goodie bagia. Minulle hymyillään aidosti, annetaan spontaani poskisuudelma ja kerrotaan, kuinka ihanaa minuun oli tutustua.

Muuta minä ja tekoripseni emme vaadi. Helppoa, eikö?
Kutsut meille voi lähettää blogin oikeassa reunassa näkyvään osoitteeseen.
Kiitos.
-Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
UA-31293991-1