perjantai 11. syyskuuta 2009

Photobucket
Photobucket
Paita Tiger of Sweden/ Farkut H&M/ Kengät Zara

Vau. Teitä on kaikkialla. Luennolla, koulumatkalla, yökerhossa ja kirjastossa. Hämmentävää, tietysti, mutta jollakin tavalla myös kotoisaa. Uusi vanha tuttu saattaa kävellä vastaan milloin tahansa. Rakkaat terveiset teille kaikille, jotka olette tulleet morjestamaan.

Tällä viikolla olen päässyt kiinni sosialismin ytimeen. Omat paidat ovat tuntuneet liian tiukoilta, tylsiltä ja harmailta, joten olen kietoutunut lähes yksinomaan Aleksin väljiin neuleisiin ja raidallisiin t-paitoihin.

Ja tiedättekö mitä. Eilen tein jotain sellaista, mitä kukaan kauneustoimittaja ei koskaan tunnusta tekevänsä. Yöllä, siinä kolmen aikoihin, tulin kotiin ja tein tietoisen päätöksen olla pesemättä meikkejä. Kerta oli ensimmäinen, mutta yllättävää kyllä se ei välttämättä jää viimeiseksi. Kun herätyskello soi seitsemältä, kiitin Luojaani, että meikki oli lärvissä jo valmiina. Ja se näytti ihan hyvältä. Katsokaa vaikka kuvista.

Kyllä kyllä, tiedän että se on ällöä ja epähygieenista, ja lupaan, ettei se tule tavaksi. Mutta jotenkin elämää helpottaa, kun päästää välillä irti. Tänään meillä oli siivouspäivä ja perinteisen suursiivouksen sijaan pyyhimme vain näkyvimmät tasot ja imuroimme ainoastaan keskeltä lattiaa.

Vietetäänhän mukavan mutkaton, rento viikonloppu.
huolettomuutta hapuillen: Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
UA-31293991-1