perjantai 18. syyskuuta 2009Siinä se nyt seisoo, ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa Porin ostokseni: H&M:n harmaa neulemekko. Se on alunperin 42-kokoinen pitkähihainen paita, mutta mitäs siitä. Onhan se vähän telttamainen ja saa minut näyttämään ainakin kolme kokoa suuremmalta. Mutta mitäs siitäkään.

Jos kuulostan vähän lakoniselta, se johtuu siitä, että Pori on rökittänyt minua tällä viikolla täydellä teholla. Opiskeluasiat tökkivät, sairastan useita erinäisiä flunssia ja olen joutunut rankkasateen saartamaksi ainakin kolme kertaa. Toisella niistä kerroista tartuin apeana puhelimeen, että saisin rakkaan sanojen saattelemana hilattua itseni kotiin. Mutta kuinkas siinä kävikään? Puhelinkin lakkasi toimimasta. Siinä me sitten olimme kaksi rikkinäistä kuorta, kaiken antaneina ja oikosulussa.

No nyt minulla on uusi puhelin ja uusi mieli. Se on perjantai nyt eikä tänään itketä. Tänään syödään sopivasti, halataan paljon eikä ajatella ollenkaan.

Parasta tai vähintäänkin mukavaa perjantaita!
Hengitysharjoitusten keskeltä: Jenna

PS. Toisessa kuvassa huivina on se samainen harmaa neule ja ensimmäisessä kuvassa Gina Tricotin musta ympyrähuivi, joka on lämmittänyt kaulaani jo pari viikkoa putkeen. Toimii huppuna sateen sattuessa.
PPS. Tavoitteeni on joululomaan mennessä karsia vaatekaapistani kaikki turha. Viimeistään silloin vien koko kuorman kirpputorille. Päivittelen välillä tänne vaatteita, jotka etsivät uutta kotia. Jos siis olet porilainen ja haluat adoptoida vanhoja murujani, kommentoi uuden kierrätysblogin puolelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
UA-31293991-1