torstai 27. elokuuta 2009

Photobucket
Hyi hyi Jenna. Pesin vasta tänään torstaina ensimmäistä kertaa hiukset tälle viikolle. Tämän laiskuudesta ja ultimate-kiireestä johtuneen epähygienisyyden mahdollisti Osiksen Dust It -hiuspuuteri. Sirottelin sitä hiusten juuriin ja zadam: rasvoittuvat hiussuortuvat saivat mattapinnan ja kaupan päälle kuohkeutta. Huomasin miettiväni äsken suihkussa josko sitä tämän ihmeaineen avulla pärjäisi jatkossakin parilla hiustenpesulla viikossa.

Mutta eteenpäin... Tiedättekö mitä? Kohtasin eilen ensimmäisen teistä porilaisista kumppaneista! Ihanaa, Anna, että tulit moikkaamaan! Huonon ennakkosuunnittelun vuoksi kompuroin nimittäin eilen erittäin epäkäytännöllisissä korkokengissä yökerhon lattialla. Suunnittelen nyt vakavissani tennareiden kuljettamissa kassissa kaikkialle. Mikään ei ole tylsempää kuin se, että joutuu keikkumaan tanssilattialla hillitysti korkkareissa, kun mieli tekisi keikuttaa rennosti ympäri lattiaa. Siinä on jotain mielettömän sydäntä raastavaa, sellainen lintu häkissä -efekti.

Jep. Se näistä kolmen tunnin yöunien jälkeisistä horinoista. Nauttikaahan loppuviikosta ja hyvästä viihteestä. Ajattelin tänään vihdoin katsoa dvd:lta Nicole Kidmanin Furin ja palkita vielä illalla itseni toivottavasti ahkerasta iltapäiväsiivouksesta Finnkinon viiden ja puolen euron päivällä. Leffasuosituksia otetaan vastaan!

So long!

Uninen, sekava mutta kummalllisen tyyni: Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
UA-31293991-1