perjantai 28. elokuuta 2009

Photobucket
Jassoo. Opiskelijariennot ja opetus päättyivät tältä viikolta, enkä oikein tiedä, mihin tunkisin kaiken levottoman energiani. Ehdin jo melkein tottua siihen, ettei hiuksia ehtinyt pestä eikä kavereita eikä perhettä nähdä, että aamupala ja välipalat syötiin liikkeessä ja kotiin tultiin silloin, kun muut hakivat aamupostin. No ehtiihän sitä vielä.

Tänään ajattelin viettää hyvinvointipäivän. Lakkasin jo kynnet ja kohta upotan jalat piparminttukylpyyn. Samalla nypin kulmakarvoja, levitän kasvonaamion ja katson eilen väliin jääneen Fur-leffan.

Mutta sitä ennen vielä pari juttua:
1) Trendi on avannut uudet nettisivunsa. Olisi mielenkiintoista kuulla, mitä olette niistä mieltä! Mielestäni uusi saitti on luonnollinen jatkumo Trendin vanhoille nettisivuille. Tuttujen kulissikurkistusten ja kilpailujen lisäksi tarjolla on mukava liuta ihmisiä. Ihanat Annukka ja Eeva tietenkin, plus kaikille Trendiä lukeneille tuttu Claudia Cifu sekä minulle uusi tuttavuus psykologi Hanna. Oikein paljon onnea ja menestystä, luomisen iloa ja loistavia ideoita kaikille uusille ja vanhoilla trendiläisille. Hyvältä näyttää!

2) Ystävällinen hei ja Jenni kyselivät, sopiiko Osiksen Dust it -hiuspuuteri tummille hiuksille. En ollut satavarma, joten varmistin asian Schwarzkopfin markkinointipäälliköltä Anna Noramaalta, jonka kanssa olin yhteydessä työskennellessäni kauneustoimittajana vähän yli vuosi sitten. Anna puolestaan konsultoi vielä tuote-eksperttiä ja tässä on vastaus:
"Tuote sopii niin tummiin kuin vaaleisiinkin hiuksiin. Se ei tee tummista hiuksista harmaita eikä tyvestä valkoista. Tuote kannattaa työstää, eli hieroa ensin kämmenissä, ja sitten viedä hiuksiin ja tyveen. Hiuspohjan lämpö muuttaa vielä tuotteen olomuotoa siten, että tyvestä tulee matta mutta ei harmaa."

Sellaisen vielä lisäisin, että tuotetta levitettäessä kannatta sihdata nimenomaan hiusten tyveen, muttei päänahkaan. Herkkää päänahkaa ei turhaan kannata vuorata ylimääräisillä mömmöillä.

Jep. Tämä taisi olla tältä viikolta tässä. Viettäkäähän letkeä venetsialaisviikonloppu!

Terveisin: Jenna, joka kuvasi tämän päivän asunsa ihan vain siksi, että saisi samaan kuvaan eilen ostetun uuden maton.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
UA-31293991-1