tiistai 25. elokuuta 2009

Photobucket
Tulin tänään yliopistokeskukselta ja aloin selata pakollisia nettisivuja. Vanha gmail-sähköposti. Koulun uusi sähköposti. Kurssien ilmoittautumis-Oodi. Kurssikuvaukset. Facebook. Ja sitten se iski mieleeni. Minullahan on blogi.

Nytkin minun pitäisi olla tarkistamassa ilmoittautumisia ja sumplimassa päällekkäisiä kursseja. Mutta halusin vain teille ihanille kertoa, että olen elossa ja täydessä touhussa. Näyttää siltä, että olen sen verran intensiivinen tyyppi, etten pysty ajattelemaan kuin yhtä asiaa kerrallaan. Mutta kyllä se katsokaas tästä. Ja onneksi teilläkin on varmasti puuhaa jos toista.

Tuliko muuten joku teistä tänään minua kävellen vastaan Antinlinnan edessä, kun yritin tasapainoilla pyörän selässä niin, etten hameineni hurjasti paljastelisi? Ei ollut helppoa, sen sanon. Mutta joka tapauksessa, joku tyttö hymyili niillä kulmin niin nätisti, että ajattelin, että se saattaisi olla joku teistä.

Nyt kursseja, nopea vaatteidenvaihto ja suoraan iltarientoihin. Ei kerrota kellekään, että minulla on ollut niin kiire, etten ole koko viikolla ehtinyt edes pestä hiuksia.

vauhdin hurmassa: Jenna

PS. Päälle vetäisin taas tänä aamuna jotain sellaista, joka ei näytä kovin pahalta ryppyisenä. Silittämiseen ei näytä enää olevan aikaa. Hame H&M:stä, kengät Zarasta ja paita AA:sta. Yritin tasapainottaa köyhää tyylillistä antia vilauttamalla yhtä neljästä uudesta Eames DSW -tuolista. Niiden kauneus yllättää joka aamu. Ja ilta. Ja niinä yön hiljaisina hetkinä, kun herään uusia opintoja ja ihmisiä koskevista unista ja jään kummissani katselemaan uutta kotiani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
UA-31293991-1