maanantai 14. toukokuuta 2012

Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
En muista, olemmeko jo puhuneet siitä, että meikkis on maalta - landelta, pöndeltä, maakunnasta. Kuudentuhannen asukkaan Eurajoelta, joka elää ydinvoimalla.

Ja siinä on oikeastaan vain yksi huono puoli. Se, että kun haluan karata äidin kainaloon ja isän paljuun piiloon, joudun istumaan ensin neljä tuntia junassa.

Neljä puuduttavaa tuntia oman alitajunnan, irtokarkkia maiskuttavien matkustajien ja epämääräisten hajujen armoilla.

Onneksi minusta on viime viikkoina tullut aika etevä oman elämäni projektipäällikkö. Ennen kuin edes mietin matkalippujen varaamista, varmistan, että minulla on matkassa kaikki projektin läpivientiin tarvittavat resurssit:

1. Paras ystävä, joka on kotoisin samasta kylästä, eikä siksi häpeä, kun kälätän liian lujaa, rapistelen sipsipussia ja kysyn vartin välein: Koska me ollaan perillä?

2. Kamerapuhelin, jolla ei ehkä saa tasalaatuisia kuvia, mutta joka pitää kiireisenä juuri sillä kriittisellä hetkellä, kun pelkään puutuvani. Perseestä, mutta varsinkin päästä.

3. Kasa lehtiä, joita jaksan selailla, mutten lukea. (Aaaa, deee, hooo, dee vai nettityöläisen ammattivika?)

4. Pino pillejä, jotka pitävät huolta siitä, että hampaani eivät syövy, vaikka joisin päivässä enemmän ED:iä kuin vettä.

Olen realistina hyväksynyt, että maailma on siinä mielessä vähän tylsä paikka, etten voi kuljettaa parasta ystävää kaikkialle mukanani. Mutta minä ja pillit, meitä ei erota enää mikään.

Teidät hylkään taas huomiseksi, kun lähden käymään Tukholmassa, mutta palaan keskiviikkona, kerrankin kameralla otetuin valokuvin (vautsi vau!) ja sanoin, jotka on epäilemättä kirjoitettu edelleen ED-höyryissä.

Siihen asti: Tartutaan tyyppeihin ja tilaisuuksiin, sillä tavalla letkeästi. Ja ollaan onnellisia joka päivä.

Ainakin kerran, jooko?

Rapeita sipsejä ja suoria pillejä maanantai-iltaanne toivoo: Jenna, joka lupaa pestä saastaisen tukkansa viimeistään huomenna tai vähintään sitten, kun Batisten kuivasampoo loppuu

17 kommenttia:

 1. JENNA!! Nyt kyllä kannattaa mennä tiimariin ostamaan niitä "baaripillejä", niistä menee niin ihanasti isommatkin kuplat läpi eikä tuu pelkkää kuohua suuhun! Tämä nyt on tietty se pointti tässä postauksessa mut on pakko "help a sister out", terveisin Battery Stripped (arkena sokton Red Bull)-addikti Mikaela

  PS ihana neule

  VastaaPoista
 2. Jes, kiitos Mikaela! Tän postauksen ainoa pointti oli todellakin puhua PILLEISTÄ. Pillitä, Mikaeal pillitä! Onko ne siis kertakäyttöpillejä vai pestäviä? Mietin, että voisin ostaa arkipillien lisäksi juhlapillin, jota käytän kesäterassilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pillitys <3 No siis, confessions of a sodaholic, mä pesen nää kertsipillit! Ja usko tai älä, imutan niiden läpi myös kahvin ettei hampaat kellastu :D

   Poista
 3. You pro! Mää niin kopsaan nyt ton! Eikös oteta se tavoitteeksi, että syksyyn mennessä kaikki juo kaiken pilleillä?

  VastaaPoista
 4. Meikku vetää aamusmoothiet kans aina pillillä. On a) mukavan juhlavaa ja tekee aamupirtelöstä heti kättelyssä parempaa ja ihan yhtä mahtavaa ku 9 euroa maksava superruokabaarintekele (paits paremman makuista, heh) ja b) pillillä imaillessa on mukava samalla maalailla naamaa ja lukea Hesaria :D
  Ja kyllä, ostan biohajoavia aina kun vain mahdollista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pirtelööö! Mulleee! (adoptoitteko koiravauvan lisäksi ihmisvauvan?)

   Poista
 5. Älä Jenna juo sitä Ediä. Se AaDeeHooDee tulee siitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, mä lupaan yrittää! Ja olen jo edennytkin.

   Poista
 6. Mä taidan alkaa kanssa pillittää. En energiajuomia, mutta moon kokisaddikti, ja se syövyttää ja värjää, jes. Mutten halua vieroittua. Kiitos tästäkin, voisin tehdä sellaisen listan "mitä blogit opettivat minulle", vois tulla aika kova.

  Oot ihastuttava, ja toi neule on upea. Miksiköhän miesten neuleet on muuten usein kivampia kuin naisten.. :)

  Hauskaa tukholmaa! mäkin tahdon sinne täydellisesti ruskettuvien hyvännäköisten ihmisten kauniiseen kaupunkiin, tekee mieli varata lennot heti paikalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taina, kiitos muru, kyllä nää pillihommat on tärkeitä!

   Etkä arvaa, mikä mäihä osui kohdalle: Ehdin olla Tukholmassa vain pari tuntia tiistaina, mutta poikaystävä heittäytyi enkeliksi ja järkkäs matkan viikonlopulle. Yritän tartuttaa hyvännäköistä rusketusta itseeni :)

   Poista
 7. Goodness girl, nyt lopetat ton edin kittaamisen! :-O
  toivoo kaksinaismoralisti kahvikupin takaa

  VastaaPoista
 8. Mää taas pelkään pillittää. Kauhulla ajattelen, että huulirypyt valtaavat suunympärykseni jos vähänkään pillitän. Siispä ryystän pullonsuusta tai lasista tai mukista ja ehkä hampaat värjääntyy tai sitten ei, mut ryppyjä ei tuu :) -totsku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nouuuu, ei tästä maailmasta pelkoja pääse näköjään pakoon. Suoraan suoneen letkulla? :)

   Poista
 9. Jenna! Kato mä löysin sulle kestopillei http://mewanty.net/stainless-steel-straw/ !
  Ps. Oot aika ihana.

  Yst. terv. salainen ihailija, joka jakaa sun tykkäyksen sipseihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hellan lettas! Kiitos kiitos ja kiitos, konsultoinnista ja kehuista, Toivon näitä niin nimpparilahjaksi! :)

   Poista
 10. minäkin haluan pillin!! asap, heti huomenna kun kaupat aukeaa.

  VastaaPoista

 
UA-31293991-1