tiistai 8. toukokuuta 2012

Näin minä häröilen matkallani

Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Useimmiten sitä ajattelee jotakin. Tai ainakin tuntee. Iloa. Pelkoa. Jännitystä. Levottomuutta. Surua, väsymystä tai voitonriemua.

Ja pukeutuu sen mukaan. Jättiläismäiseen turvaneuleeseen ja poikaystäväfarkkuihin. Uuteen, istuvaan “meikä rokkaa” -mekkoon. Tai jämerään jakkuun, jossa on ihan päällikkö olo.

Sitten on tälläisia päiviä, joina en kivasti tunnista yhtään tunnetta.

En niin mitään.

Painelen vain menemään. Vastaan puhelimeen. Sovin tapaamisia ja puhun suvereenisti rahasta. Kirjoitan miljoona mailia ja muistan yhtäkkiä, että minulla on poikaystävä, viisi tai kuusi kämppistä ja siivousvuoro.

Ainoa, mitä tällaisena päivänä voi minun nähdäkseni tehdä, on pukeutua sekamelskan mukaan, ilman mitään loogisia referenssejä tai viitteitä catwalk-lookkeihin tai muodin historiaan.

Vetää summan mutikassa päälle trikoopaidan ja liian lämpimän neuleliivin, jossa hikoilee lopun päivää. Sujauttaa siitäkin huolimatta niskaan vielä valkoisen nahkaliivin, ihan vain, koska haluaa kietoutua koko päiväksi nahkaiseen halaukseen.

Sujauttaa levottomat jalat lenkkareihin, koska korkkareilla ei kerkiä ajoissa perille.

Niin ja tietty korkata matkalla ED-energiajuoman tai Batteryn, joka pitää huolta siitä, että päässä kohisee. Sillä tavalla mukavasti ja säännöllisesti, palaverista ja puhelusta toiseen.

Kssssssh. Kuulittehan? Päivä on korkattu ja uudet häröilyt voivat alkaa!

Kutkuttavan kaaoksen keskeltä kanssanne energiajuomalla skoolaa: Jenna, joka antaa tällaisessa vauhdissa hiustenpidennyssinettien ja Nokian kosketushanskojen näkyä

3 kommenttia:

 1. Heips, just sitä ihmetelin että kuinka sait ne (sinetit) noin näppärästi piiloon? Ei näy ainoatakaan!

  Täällä korkattiin puolen litran battery ja päälle yksi ED lemon light. Olen energiajuoma-addikti! Onneksi muita päihteitä ei kulu, tämä on sallitun rajoissa.

  Mistä on tämä kyseinen nahkaliivi, on tosiaan kaunis yksilö!

  VastaaPoista
 2. Hetkinen, jos olisin enemmän sekaisin, luulisin, että olen itse kirjoittanut tämän kommentin. Nimimerkillä: päivän toka ED Lemon Light korkattu juuri! Liivi on H&M:ltä ja tietkö, ainakin Helsingin Aleksista löytyy vielä hyvä rivillinen! Sinettien takana on luova nero Saara Sarvas, jonka ansiosta mun ei tarvi enää ikinä ajatella hiuksia, ne vaan on ja pysyy!

  VastaaPoista
 3. Oot niin ihana et haluisin laittaa sut taskuun ja viedä kotiin :)Ja ihanaa, että joku muukin (tyttö/nainen) on koukussa energiajuomiin. Ittelläni tuntuu ettei päivä lähde kunnolla käyntiin, jos ei saa päivittäistä Teho-/Battery-/Ed-annosta. TOistaalta en pode huonoa omatuntoa, koska kuten ylläoleva Anonyymikin sanoi, muita päihteitä ei kulu ollenkaan.

  Jatka ihanaa blogia, täällä luetaan aivan varmasti :)

  VastaaPoista

 
UA-31293991-1