perjantai 11. toukokuuta 2012

Pehmeä vastarinta

Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Lupaan, että kirjoitan sellaisia "Kääk, nyt tapahtuu meikäbloggaajalle superjänniä asioita, joista kerron lisää ensi vuonna!" -tyyppisiä postauksia tasan kahdessa tilanteessa:

1. Jos minut on valittu Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan Marko Keräsen tanssipariksi tai:

2.
Jos Taffel päättää omistaa minulle oman sipsimaun (jotain etikkaan ja merisuolaan liittyvää, kiitos).

Milanon reissu ei osu kumpaakaan kategoriaan, joten totean, että reissun funktio oli kiinnostava, muttei mitään sellaista, mihin meidän kannattaisi tai tarvitsisi tänään keskittyä.

Tänään meidän kannattaa keskittyä olennaiseen. Parin tunnin päästä alkavaan viikonloppuun ja siihen, että meikä löysi Milanosta uuden neulepuseron. Tai pari.

Kyllä. Oli kesä tai talvi, löydän kaupasta nykyään pelkästään farkkuja ja neuleita. Ja annan sen olla niin, sillä Suomen säässä ei ilmeisesti juuri muuta tarvita.

Kuvien neule löytyi Benettonin miesten osastolta, tietty, ja se päällä pystyn tänään lähes hyväksymään sen, että Suomen kevät, joka näyttää jännästi syksyltä, kettuilee minulle ikkunan takana.

Antaa kuulkaa sataa, saakeli.

Meikällä on vaatekaapissa kymmeniä neulepuseroita, jääkaapissa pari pulloa ED:iä kylmenemässä, kassissa purnukka maailman parasta itseruskettavaa ja kotona kirkasvalokuulokkeet, joihin en epäröi tarttua, mikäli tämä alennustila jatkuu.

Kärsivällisyyttä teille kivoille muina gandheina toivoo: Jenna, joka tietää näyttävänsä ylimmäisessä kuvassa aika saakelin raskaalta muotibloggaajalta, muttei editoi, vaan antaa senkin kukan kukkia

10 kommenttia:

 1. Näytät ylimmäisessä kuvassa aivan ihastuttavalta! Ja alimmaisessakin! Piti aivan jäädä tuijottamaan, että mikähän sun hehkun salaisuus on. :)

  VastaaPoista
 2. Senkin imartelija! Ihanaa, että oot Hosuli mestoilla :) Ja ihan parasta viikonloppua, ei itketä ku on perjantai!

  VastaaPoista
 3. Mäki haluun ton puseron!!!!!!!!!! Saako Suomesta Benettonin miesten vaatteita?!

  Ja sit tietty ne normaalit: oot kaunis, ihana, paras, ihanasti kirjotettu juttu jne.

  VastaaPoista
 4. Eeva, en mä tiiä, jaksanko vastata, koska unohdit KEHUA MUN TUKKAA! Mut eiks niit saa, siis miesten vaatteita? Jostain?

  VastaaPoista
 5. Raskaasta ja sinusta ei kyllä voi puhua samassa lauseessa! Olin juuri tulossa kehumaan hiuksiasi, miten ne ovatkin noin kauniisti ja tuuheasti laineilla, kun omani ovat kostean ilman takia näyttäneet lähinnä linnunpesältä... No, onneksi uusi silkkipaita ja Lumin superpehmeä lompakko saavat unohtamaan hiusten huonot päivät! :)

  VastaaPoista
 6. Joo, Suomen säässä taitaa tarvita vaan neuleita, oli kesä taikka talvi! Täällä sataa nyt varmaan kolmatta päivää putkeen.

  Tuo neulepaita on aika mahtava. Täältä blogistasihan saa näköjään neulojakin inspiraatiota. Tekisi mieli tehdä jonkin sortin kirjoneulepaita itselle. Näin kesää varten...

  VastaaPoista
 7. kampista ainakin saa! siis benettonia miehille. kolmaskerros ja sähkötalon päässä oleva liike! tai sai ainakin joskus.
  peeäs. oot jenna ihana ja ihan mun idoli, kiitos kun kirjoitat <3
  t.innokas lukija joka ei koskaan kommentoi

  VastaaPoista
 8. http://www.basso.fi/keskustelu/hiekkalaatikko/kauneimmat-naiset/4650/

  Ihanin sinä!

  VastaaPoista
 9. No voi jösses! Voiko joku kertoa, mitä tästä pitäisi ajatella?

  VastaaPoista
 10. Ihana neule! Sun blogi saa mut himoamaan energiajuomia.... red bullia varsinkin.

  VastaaPoista

 
UA-31293991-1