tiistai 29. toukokuuta 2012

Tiedän, ettemme odota toisiamme turhaan

Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
"Ei pitäisi kuulkaa ollenkaan poistua itselaukaisimen edestä. Siinä saattaa nimittäin käydä niin, ettei kohta enää muista, mitä oli tekemässä. Mieleen saattaa myös hiipiä sen tyyppiset turhanpäiväiset ajatukset kuin "Näyttääpäs typerältä" ja "Onko tässä taas mitään järkeä? Mutta hiiteen sellainen setti ja kamera kohti maailmannapaa." - Meikkis Lilyssä 26.8.2011

Joo kyllä. Siinä kävi nyt niin, että siteerasin tuossa itseäni. Mutta koska olen kustannustehokas, en jaksanut alkaa keksiä uusiakaan sanoja asialle, joka on vanha.

Nimittäin tunteelle siitä, että onhan tämä vähän hassua, mutta ihan sama: Tässä minä seison, vaikka voisin seisoa muuallakin, mutta koska en juuri nyt keksi missä, seison tässä. Että räps räps, kamera laulamaan ja illassa eteenpäin!

Ja kun siinä kadulla seisoo ja huvittaa koirankusettajia, saattaa myös törmätä johonkin mahtavaan. Niin kuin nyt vaikka ystävääni Inkeen, jonka kädet ovat olleet omieni tapaan niin kiinni muovailuvahassa, ettemme ole ehtineet edes kesäistä skumppalasia kohottaa.

Niin. Meillä on sellainen vauhti päällä, ettei kamerakaan saa kunnolla kiinni, vaan jätämme jälkeemme vain tärähtäneitä valokuvia.

Mutta tiedättekö, ei sekään mitään.

Sillä vähän tärähtäneitä olemme itsekin, sellaisella onnellisella, maailmaa ja mahdollisuuksia syleilevällä tavalla.

Ja helkkarin kiitollisia. Siitä, että meillä on Célinen laukku (no okei, Inkellä on, mutta saan silittää sitä) ja Rodebjerin luotettava musteensininen takki (noni, se on meikkiksen).

Ja koira (no okei, Inkellä ja Janilla on, mutta yritän päästä osingoille).

Ja toisemme.

Tänään ja huomenna. Ohikulkumatkalla ja sitten joskus, kun meillä on aikaa. Mennä vaikka sinne Turun linnaan, josta PMMP laulaa.

Tai ainakin seisoa hetki paikallaan. Vierekkäin.

Kuvat: Paras Paula

14 kommenttia:

 1. Oot niin ihana ja tyylikäs ja ja ja.. Tuun aina niin hyvälle mielelle sun blogiasi lukiessani. Ja melkein joka kerta sitä osaa arvostaa elämän ihania pieniä asioita (kuten ihania vaatteita ja hetkiä) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan helkkarin paljon se, joten kiitos kun kerroit! Toivottavasti keskiviikkosi on ihan killeri.

   Poista
 2. Kylläpä syttyi himo musteensiniseen! Miten kaunis se voikaan olla, kun valo osuu siihen tuoden esiin jotai sisäistä hodetta... Eiku ai oliks se kuitenki se bloggari joka siellä hehkuu. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maria M, koska susta on tullut noin superi hehkuttaja? :) Otan kehun vastaan kiitollisena ja hymyilen ja rohkaisen mustekaupoille!

   Poista
 3. KENGÄT!!!!!!!!!!!!!! OVAT MISTÄ??????

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat Marc O' Polon viime kesän mallistosta. Näiden jälkeen kaikki muut ihanat kengät ovat jääneet käyttämättä. Pitää tsempata ja pitää välillä muitakin, näistä alkaa soljet löystyä.

   Poista
 4. Onneksi seisot siinä, niin eteerisen kauniina ja ajattelet mennessäsi helmiä tänne blogiin. Oot mun inspiraatio.

  Ja voi tuota Célinen laukkukaunotarta. Olen vähän kateellinen Inkelle, silleen harmittomasti. Ja sulle, koska saat silittää sitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taina, tiedäthän, miten helpottunut ja kiitollinen olen aina, kun huikkaat, että olet edelleen siellä tukemassa ja kommentoimassa? Kiitos kiitos kiitos, arvostan panostasi tähän projektiin kovasti :) Ja toivon, että sullakin on oma Taina tai Paula tai joku, joka antaa sulle saman kuin sä varmasti niin monelle.

   Poista
 5. nuo kengät ovat aivan ihanat !!! mistä ovat peräisin??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin ne Raumalta viime kesänä ja ovat tosiaaan ylläri yllärinä Marc O' Polon!

   Poista
 6. Sun kengät ovat kyllä ihanat. Just sun oloiset. Minä itse näyttäisin niissä Iines Ankalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä, meikkis voisi nukkuakin näissä kengissä, ja se on paljon korkkiksista sanottuna meikän suusta.

   Poista
 7. Nuo kengät ja takki on luotu yhteen <3 Ihan jumalainen näky!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kehu, iso kiitos takin ja kenkien puolesta. Määkin tykkään :)

   Poista

 
UA-31293991-1