sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Itsevarmasti jo keskellä kuuta julistan: Tasan tässä tulee kesäkuun paras biisi "Haim - Forever"Upsista, meikkis teki sen taas. Unohti, että osa teistä ei käytä Facebookkia. Tai ainakaan seuraa blogipäivityksiäni sitä kautta.

En koe, että yleisesti missaisitte toimittamani sisällön osalta sen vuoksi mitään ihmeellistä, vain tunkkaisia tai ylituunattuja valokuvia meikittömästä meikästä syömässä pastaa tai ranskiksia, sekoittamassa perjantaidrinkkiä tai tukkaa.

Mutta tiedättekö, tänään jokin olennainen meinasi mennä teiltä ohi korvien:

Sunnuntai-illan pussailu- tai kauluspaidan silitysbiisi, jonka päräytin Facebook-ryhmän seinällä soimaan sen kunniaksi, että 600 ihmistä kehtaa tykätä blogistani tai jostakin sen osasesta (ehkä otsikkokentän fontista?) julkisesti Facebookissa.

Se pistää keskisuuren ajattelijan ja pikku neurootikon ensin hiljaiseksi.

Ja sitten hytkymään.

Juurikin tuon yllä lilluvan riemukkaan uutuukaisen tahtiin. Biisin on tehnyt LA:sta tuleva Haim, jonka muodostavat kolme sisarusta (jotka hengaavat videolla lapsukaisina ja aikuisina, suhteellisen viileästi) ja heidän ystävänsä Dash Hutton.

Jos meikä saisi päättää, tämän biisin tahtiin tampattaisiin jokaisella terassilla koko kesäkuu. Mutta koska määräysvaltani yltää maailman musiikkikaikkeudessa vain makkariini (jos sinnekään), olen superkiitollinen, että musaviisas poikaystäväkarhu tekstasi juuri pitävänsä biisistä ja lisäävänsä sen välittömästi pussailusoittolistalle.

Kauniita unia ja hyvännäköisiä kuvia teille toivoo: Jenna, joka haluaa toki nähdä teidän loppujenkin naamat ja alleviivaa siksi (plus tietty ahneuttaan), että blogin Facebook-ryhmä löytyy siis justiinsa tästä

4 kommenttia:

 1. Hävettää, että suhtauduin skeptisesti. Biisi on mieletön.

  VastaaPoista
 2. Mustakin, soi edelleen päässä, joten epäilemättä kyllästyn siihen kohta.

  VastaaPoista
 3. Ihana kappale, raivostuttavaa ettei löydy spotifyista :(

  VastaaPoista
 4. No äläpä muuta naputtele! Huuda hep, kun löytyy!

  VastaaPoista

 
UA-31293991-1