perjantai 15. kesäkuuta 2012

Perjantai on yhtä blingiä

Image Hosted by ImageShack.us
Arvatkaa mitä teen tänään? Vietän kokonaisen päivän Costumen muotibloggaajan Teemu Blingin kanssa juttukeikalla.

Levitän suojelevat toimituspäällikön siipeni muotipoikamme, Costumen oman Sami Sykön (tai tulevan Anna Wintourin) harteille.

Ihailen todennäköisesti ensin pitkän hetken asua, jonka Teemu on tänään valinnut. Pidän kädestä, jos se on tarpeen. Kikatan epäilemättä iltapäivään mennessä kippurassa.

Ja olen mukana tekemässä juttua, joka ilmestyy ihka ensimmäisen Suomen Costume-lehden sivuilla elokuussa.

Ennen kuin lähdemme lentoon, niin mielettömässä seurassa, että tärisemme vähän molemmat, halusin jakaa teille ensimmäisen kaverikuvamme.

Kyllä, saman, jonka julkaisin Costumen Facebook-ryhmässä jo viime viikolla. (Jos et ole vielä messissä siinä kelkassa, kutsun sinut heti painamaan v Tykkää -nappulaa ja seuraamaan uutislinkkauksia ja toimituksen kulissikurkistuksia täällä).

Olimme tuona kuvan päivänä aika innoissamme siitä, että meillä molemmilla oli sattumalta päällämme nahkaa (minulla Acnen nahkatakki ja Teemulla reteät nahkahousut) ja kuosipaidat, joissa vilkkui vihreää.

Pidimme myös siitä, että kun latasimme kuvan Costumen Facebook-ryhmään, 17 ihmistä painoi pekkua.

Liikuttavin hetki oli kuitenkin se, kun huomasimme, että niiden 17 ystävällisen sielun joukossa olivat minun äiskä ja Teemun iskä.

Niisk.

Täällä aikusten maailmassa me pienet vain painetaan. Vanhempien, kavereiden ja kollegoiden peukkujen ja jaetun viisauden voimalla.

Jännän sentimentaalisissa tunnelmissa perjantaita aloittelee: Jenna

2 kommenttia:

  1. katsoin sun fb sivulta kuvan ystävästi jennistä, utelen vaan, että mistä sen ihanat puukiilakorot on peräisin? oon ettinyt kovasti! t. epätoivoinen

    VastaaPoista
  2. Topshopista lähtivät viime kesänä Jennin jalkoihin, onnekkaat penteleet!

    VastaaPoista

 
UA-31293991-1