keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Kyllä ruoho on aina vihreämpää aidan sillä puolen, jolla juodaan skumppaa ja syödään hampurilaisia, pastaa ja sipsejä

Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Tämän – myönnän, vähän pihtailemani - linkin takaa löytyvän asukuvan otti Brasilian Voguen karismaattinen Paulo Mariotti.

Ylläoleva kuva on otettu samasta asusta, samana päivänä. Mutta pidän siitä enemmän, koska siitä tunnistan itseni.

Se johtuu tasan yhdestä syystä. Siitä, että sen on ottanut ystäväni Eeva.

Ihminen, jonka kanssa en ole käynyt yksilläkään epäonnistuneilla treffeillä.Viimeksi kävimme syömässä. Kahdesti.

Kyllä. Saman illan, muutaman tunnin aikana.

Ensin söimme Lungissa. Lohipastaa ja hodareita.

Minkä jälkeen kysyimme boheemisti tarjoilijalta, mistä löytyy lähin Alko ja vaelsimme Esplanadin puistoon ulkoskumpalle.

Sitten skoolasimme kesälle, työlle, vapaudelle ja pepun alla märkänä lepäävälle nurmikolle.

Se oli nimittäin meidän puoleltamme aitaa aika vihreää.

Kun olimme auttaneet turisteja ja päivittäneet uskomme siihen, että edessämme häämöttää vieläkin vihreämpää, olimme taas valmiita syömään.

Adamsin pikkuisia burgereita, vähän palaneita sipsejä ja joitain rullia, joiden nimen olen jo unohtanut.Jos pitäisi, en osaisi päättää, kumpaa kaipaan juuri nyt enemmän, pastaa vai burgeria. Kesäiltaa vai Eevaa.

Onneksi ei tarvitse valita, vaan voi luottaa vanhaan kunnon universumiin, joka varmasti antaa minulle taas pian
ne kaikki neljä.

13 kommenttia:

 1. Auringon häikäisemä kysyy ujosti, mistä olet päheät lasisi löytänyt. Ovat juurikin sellaiset, joita kaiholla olen etsinyt. Liina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Liina ja kiitos: Acnen uudet aurinkolasit ansaitsevatkin juuri kaiken tällaisen huomion. Eli Acnelta ovat, ostin Tukholmasta lippulaivaliikkeestä - superhienot myös valkoisilla sangoilla.

   Poista
 2. Hmm. En tarkalleen osaa sanoo miks mut oot kyllä oikeesti varmaan siistein ja ihanin tyyppi mitä maa päällään kantaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensimmäinen reaktio: Menin hiljaiseksi ja aloin miettiä, että ovatko ne juurikin tällaiset ylimaallisen rakkaudelliset kommentit, jotka nousevat bloggaajien päihin ja tekevät meistä itserakkaita oman navan ihailijoita ja kuvaajia?
   Toinen reaktio: Onkohan Viivi-nimimerkin takana sittenkin Paula?
   Kolmas reaktio: Olet epäilemättä mieletön, siisti ja ihana tyyppi, kun jaksat käyttää illastasi palan meikän egon tukemiseen.

   Kiitos Viivi, tulkoon mahtavat ylistyssanasi sinulle tavalla tai toisella takaisin satakertaisina,
   sydän: Jenna

   Poista
 3. viivi <3! Could just absolutely not agree more.

  /Paula

  VastaaPoista
 4. Ai niin, unohdin tärkeän <3 ihanalle Eevalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä kaikkea me tällä sydänten ja rakkauden ja ihanuuden määrällä vielä kuule keksitäänkään?

   Poista
 5. Tähän mulla ei oo muuta sanottavaa kuin J.I.L.Y. eli Jenna I love you. Ja seuraavan kerran kun tulee tarve soittaa ikäväpuhelu niin älä vastustele vaan soita. Pus! - Eeva, joka kirjoittaa tätä aamuyöstä aika rasvaisesta pizzeriasta, joka voisi tosin ulkoiselta ilmeeltään olla pahempikin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä lovetan sua Eeva myös, ja siksi en halunnut häiritä. Ajattelin, että olit epäilemättä tekemässä jotain tärkeää. Mutta eiköhän me pian kohdata ja harjoiteta taas meidän versiota mindfulnessista (ruokaa ja juomaa ja höpötystä, joka karkottaa pelottavat möröt ja peikot ja ahdistukset kauas kauas pois).

   Poista
 6. Ootte niin suloisia Eevan kanssa etten kestä! Suloisuus välittyy tänne asti. Kiitos ihana. Ja tää kommenttiboksi kanssa, oikea rakkauden kehä täällä! <3

  Tuli mieleen otsikosta jossain näkemäni lausahdus: You may think the grass is greener on the other side - but if you take the time to water your own grass it would be just as green.
  Ja milläs sitä paremmin kastelisi (vertauskuvallisesti, tiätty) kuin skumpalla ystävien kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kultainen, kyllä mäkin tässä mietin, että hetkonen, tämä rakkausmäärä pitäisi nyt kanavoida johonkin suurempaan hyvään. Ideoita otetaan vastaan (ainakin heti Costumen lanseerauksen jälkeen, eli 22.8.) :)

   Tuli tosta quotista ihan kamala jano, ja sitten kun mainitsit skumpan ja ystävät samassa lauseessa, tuli pakottava tarve lähteä terassille nyt, hep, heti!

   Mää lähen sinne, ole sinä itsellesi yhtä ihana kuin minulle (epäilemättä oletkin, mutta sitä tuskin voi sanoa liian usein) <3

   Poista
 7. Iiks, ootte ihan ällöttävän ihania, molemmat :) pusut, halit ja ne kaikki sensemmoiset lähettelee teille tää.

  VastaaPoista
 8. Kiitos kultaisin, en heittäydy yhtään sarkastiseksi tai ironiseksi tai miksikään muuksikaan, vaan totean täysin vakavana (ja jopa vähän liikuttavan totisena), että olet ihana ja nätti ja lahjakas ja odotan, että näämme taas pian.

  VastaaPoista

 
UA-31293991-1