maanantai 25. kesäkuuta 2012

Näettekö, miten se möllöttää? Ihan siinä sulostelevien silmien takana: Syyllisyys

Image Hosted by ImageShack.us
Ei perkule. Jäin eilisiltana rysän päältä kiinni.

Ja kämppisystäväni Paula tallensi sen kameralle.

Teoriassa valmistauduin muina hidastajina yöunille ja nautiskelin edelleen mökkireissun jälkilämmöistä omassa sängyssäni.

Käytännössä sormeni sivelivät vikkelästi puhelimen sileää pintaa ja silmäni vaelsivat samaan aikaan parinkin sosiaalisen median päällä.

Normaalisti pohtisin tässä kohtaa, mikä minussa on vikana.

Miksi päästän miljoona sanaa, kuvaa ja ideaa sisälle aivoihini kesken seesteisen sunnuntai-illan, vaikka lupasin pysyä poissa? Miksi annan kaiken maailman asioiden kirittää kehoni kierroksille, kun voisin yhtä hyvin vain kadota kainaloon ja ylipitkän kirjan sivuille?

Mutta tällaisenä poikkeuksellisen masentavana sademaanantaina en todellakaan halua mennä itseeni.

Vaan olen reippaasti se itsekäs iltatähti, joksi olen syntynyt. Ja syytän epäonnistuneesta nettilakostani muita.

Lähinnä poikaystävää, joka jätti puhelimeni aivan liian näkyvällä paikalle pöydän kulmalle. Ja katosi samoihin aikoihin itse Facebookin syövereihin (sekin rikos tallentui onneksi samaisiin kuviin).

Teon nimike on rikokseen yllyttäminen ja rangaistukseksi vaaditaan vartin hartiahierontaa tai jaettua pläskipitsaa.

Rangaistus laitetaan käytäntöön heti, kun tämä paskamaanantai on paremmalla puolellaan. Toivottavasti aiemmin kuin myöhemmin.

Mieluiten heti.

Itseruskettavalta tuoksuvaa (huom ei haisevaa) ja mustalta (toivottavasti kuivalta) jättineuleelta tuntuvaa maanantai-iltaa kaikille toivoo: Jenna

8 kommenttia:

 1. Kenet täältä löysinkään, itse suloisuuden! Suukot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakas Ria, tulipa ikävä. Pusut sinne suuntaan, muuuuah! Siitä tuli märkä :)

   Poista
 2. Tää on kiusallista, mutta sanon silti: miksi söpöstelet poikaystävälläsi koko ajan? Olet kuin pieni tyttö, jonka on saatava jokaisessa sivulauseessa mainittava tämä maaginen sana, ettei kellekään jää epäselväksi. Ymmärrän, että hän on tärkeä osa elämääsi. Ja kyllä, oma lehmä on ojassa, sillä oma, rakas, tärkeä, maailman paras poikaystäväni jätti minut, eli kateellisten panettelua, myönnän. Rakastan blogiasi ja haluan lukea sitä, haluan vain sanoa, että täällä on meitäkin, joilla jokaikinen kerta sana poikaystävä vihlaisee sielua ytimiä asti ja saa itkettämään. Ihanaa kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulle tuli lähinnä paha mieli tästä kommentista. Ei sinun takiasi, vaan Jennan, itseni ja kaikkien muiden, jotka haluavat olla onnellisia. Okei, on ikävää, että joku jättää; aika moni meistä on sen varmaan kokenut ja tuskin toivoo sitä kenellekään. Silti on todella itsekästä pyytää muita kätkemään onnellisuutensa omien surujensa takia. Kenenkään ei koskaan pitäisi joutua potemaan syyllisyyttä onnellisuudestaan. Muuten maailma olisi aika onneton paikka elää.

   Poista
 3. Anonyymi 8.48:

  No voihan räkä, tarkoitukseni ei ole saada ketään itkemään.

  Näen asian tässä hetkessä kuitenkin niin, että söpöstelen helkkarin ärsyttävästi myös muun muassa teemoilla:
  1. Sipsit (joita karppaajat tai muut hiilari- tai tärkkelysrajoitteiset eivät voi syödä, ja okei, vaikka se ei ole maailman hirvein asia, voi ihan oikeasti tuntua pahalta).
  2. Pirun kalliit silmämeikit ja irtohiukset (joihin kaikilla ei todellakaan ole varaa -> ymmärrettävä vitutus tai paheksunta, jos miettii globaalisti).
  3. Ex-poikaystävät (joihin kaikilla ei ole hyvät välit, mutta koska minulla toistaiseksi on, haluan kai niillä postauksillani sanoa, että sekin on mahdollista)
  4. Uskomattoman antelias paras ystävä ja superkämppikset (joita ei epäilemättä kaikilla ole, ja se voi tuntu monesta helkkarin pahalta).

  Menin kommenttisi luettuani hetkeksi itseeni ja mietin, miten voisin blogata pitkän päivän jälkeen sellaisessa puolessa tunnissa jostakin sellaisesta, mikä tekee minut onnelliseksi ja elämäni elämisen arvoiseksi juuri silloin- ilman, että se tekee jonkun muun onnettomaksi.

  Tulin siihen tulokseen, ettei se ole mahdollista. Tää taitaa olla just sitä, kun ei pysty olemaan kaikille kaikkea. Pahoittelen, mutta näillä mennään täällä. Viime kesä meni itselläni erosta selviämiseen (jos haluat sen tyylistä postausta, Lilystä kesä-elokuusta 2011 löytyy), nyt ollaan onnellisia ja iloisia siitä, että se aurinko sieltä pilven takaa lähti paistamaan, ymmärtäen, että joskus tulevaisuudessa voi taas olla toisin.

  Hirveästi joka tapauksessa sympatiaa ja voimia ja kärsivällisyyttä ja hyviä erobiisejä sinulle.

  Anonyymi 9.56:
  Epäilemättä et ole mun kirjoissa "anonyymi", vaan meikäläisen kanssa samalla sivulla oleva sielu. Kiitos kommentistasi, siitä tuli sellainen olo, että joku siellä ymmärtää, että tämän blogin tavoite ei ole saada muut itkemään, vaan jakaa uskoa siihen, että vaikka maailmassa on paljon paskaa, lähes joka päivä löytyy jokin sellainen hetki tai asu tai ihminen tai kuva, jonka ääressä jaksan ajatella jotain kepeää tai kivaa edes hetken. Kiitos ja halaus!

  VastaaPoista
 4. Hei ja sellainen tuli vielä mieleen, kun nyt luin vielä postauksen läpi, että huomasithan, että mulla oli eilen maailman paskin päivä? Poikaystävästä huolimattakin niitä tulee, se on aika rohkasevaa, eiks je?

  VastaaPoista
 5. Kiitos vastauksesta, ymmärrän nyt paremmin. Anteeksi jos kommenttini oli aika ilkeä, surun viiltäessä toimin ajattelemattomasti.

  Kiitos blogistasi, sillä samalla kun se saattaa vihlaista, se muistuttaa, että elämä jatkuu ja vie eteenpäin ja itse voi tehdä arjestaan onnellista. Täältä peiton alta on vain helpompi vaipua kateellisuuteen ja ahdistukseen, mutta nyt päätin, ettei se ole oikea tie.

  Suuret anteeksipyynnöt siis ja jatka kirjoittamista juuri kuten tähänkin asti. Ilahdutat monia. Olet onnesi ansainnut ja nauti siitä kynsin ja hampain ja kaksin käsin.

  Kuplivaa, lämmintä ja hienoa kesää.

  VastaaPoista
 6. Tästähän tuli lopulta hieno viestiketju! Kiitos ja anteeksi ja saat anteeksi ja pelkkää hyvää jatkossakin. Peiton alla poikaystävääkin parempi kaveri on sipsipussi.

  VastaaPoista

 
UA-31293991-1