perjantai 29. kesäkuuta 2012

Bongaa kuvista (parillakin tavalla) tärähtänyt muotibloggaaja

Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Ei paniikkia. Kakkapostaus ei ole kuvista huolimatta saamassa jatko-osaa.

“No mitä hittoa sä sitten otat asukuvia pöntön äärellä?” kysyt ehkä.

Ei helkkari mitään ideaa.

Ilmeisesti tehostamiseen orientoitunut mieleni näki palaveriputken keskeyttäneessä vessakäynnissä mahdollisuuden asupostaukselle.

Aika jännä.

Alan kaikesta päätellen olla viikonlopun ja hetken päässä häämöttävän kesälomaviikon tarpeessa.

Ihan vain perinteisesti hyvää perjantaita toivottaa: Jenna

Luulitko, että unohdin taas kertoa, mistä vaatteet ovat? Ehei, niin pihalla en sentään ole. Hihaton paita H&M, takki Rodebjer, farkut Acne, kengät See by Chloé.

15 kommenttia:

  1. Vessa tuo siis helpotusta varsin useaan asiaan!

    WC on tosiaan aika aliarvostettu huone... Tästähän voisi joku alkaa oikeasti pitämään vaikka blogia? "Korkkareita ja kylppäreitä", "Laske pytynkansi, fashionista!", "Käsikoruja ja käsipaperia", "Vessamuotikuningattaren tunnustukset"... mahdollisuudet tälle jopa koko blogimaailmaa muuttavalle konseptille ovat täysin rajattomat!

    Joo, viikonloppu tulee, jeee ihanaa. Mä oon ihan naatti...

    VastaaPoista
  2. Hyvin konseptoitu, kuomaseni!

    Toden totta, tänään viikonloppu on tervetullut vieras.

    VastaaPoista
  3. Ihanat kengät! Ja alan hiljalleen rakastua myös tuohon trenssiisi...

    Ihanuusmainettani pönkittääkseni toivotan sinulle ihanaa viikonloppua ja lomaa, jahka se koittaa! Mun kesälomani alkoi nimittäin nyt. Ja sitten Garden Partyyyyyn!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa! Kiitos! Ja onnittelut! Mitä mahtavinta lomaa Vimpsuinen :) Kerro, mitä Charlottella oli päällään, jooko?

      Poista
  4. Terse. Mun on ihan pakko ryhtyä kommentoitsemaan, kun on niin riemukkaan vinkeät laivakuviot pyttykubiikkelin seinässä! Mikä muuten oot horoskooppimerkiltäsi? Entä poikkis? Entä paras ystäväsi? Anteeksi, jos kyselen liian outoja. Iloista vknloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noni, hienoa, että laivat herättivät kommentointihalut :)
      Jännä kysymys kieltämättä! Meikä on vaaka, Paula on skorpioni ja karhusta en itse asiassa tiedä. Mitä tästä voidaan päätellä? (Muuta kuin että mulla on huono muisti). Sopivan häröä viikonloppua!

      Poista
    2. Aamuterse. Meikä arvas, että oot vaaka! :) Musta on jännä arvailla näitä tähtimerkkejä, vaikka en varsinaisesti mikään new age -velho olekaan. Veikkaisin, että karhunkuonolaisesi on oinas tai leijona, mutta toki tässä on helpompi mennä vikaan, kun en ole voinut hänen hengentuotteitaan havainnoida.

      Kiva blogi sulla. Löysin sen vasta kotvasen aikaa sitten ja olin syvästi vaikuttunut, kun puhuit niin kauniisti sipseistä. Myös ruudun tällä puolella sipsipussi rapisee terveysnatsien synkistä varoituksista huolimatta lähes päivittäin. Rapsakkaa lauantain jatkoa! :)

      Poista
    3. Kaksonen! Selvitin asiaa intternetistä ja se on kaksonen!

      Tuntuu oudolta, kun ei ole flunssan ja antibioottejen vuoksi pariin päivään himoinnut sipsejä. En tunnista itseäni, varsinkaan kaupassa sipsihyllyn kohdalla.

      Mutta rousketta silti tähän viikkoon, sii-tä, tu-lee, HYVÄ!

      Poista
  5. hahahahaha :) oi voi. perjantain tarpeessa ollaan täälläkin :) onneksi se on tänään.

    VastaaPoista
  6. Moikka!
    Osaatkohan sanoa, mistä johtuu, kun jo parin päivän ajan blogisi kuvien tilalla on ollut tuollainen pikkusammakko, jonka alla lukee "Domain unregistered. To view, register at bit.ly/imageshack-domain" Kun menee vaan suurimmat osat jutuista melkoisen ohi, ilman noita kuvia (;

    VastaaPoista
  7. Mitä hemputtia! Mulla näkyy kaikki kuvat kaikilla selaimilla.

    Mistä me nyt selvitettäis, onko muilla samaa ongelmaa? Mitä konetta käytät ja millä selaimella?

    VastaaPoista
  8. Ompas kummallista :o Google Chromea käytän, eikä ole edes mikään Mac-kone kyseessä. Jos muilla ei samaa ongelmaa esiinny, niin sit täytyy varmaan yrittää selvittää, onko ongelmma jossain oman koneen/selaimen asetuksissa...

    VastaaPoista
  9. Noh, nytkun avasin selaimen uudelleen niin toimii. Ihme kyllä, sillä kyseinen ongelma oli jatkunut jo n. 3-4 postauksen verran, ennenkuin jaksoin asiasta alkaa kunnolla välittämään :D mutta pääasia, että nyt toimii!

    VastaaPoista
  10. Jihaa, pääasia elämässä ja tässä lienee se, että homma ainakin juuri nyt toimii. Tsemppipeukut ja vaikka läpytkin vielä!

    VastaaPoista

 
UA-31293991-1