maanantai 18. kesäkuuta 2012

"Ja anna meille, tänä päivänä, meidän jokapäiväinen asuinspiraatiomme..."

Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Luojalle kiitos Jennistä. Jos pimu ei olisi kävellyt viikonloppuna kännykkäkamerani eteen, en tiedä mitä tässä hetkessä tekisin.

Jokainen blogiviikko on mielestäni nimittäin hyvä aloittaa kivalla asukuvalla. Ja vaikka tämä meikän sairaspäivän kotikaapu (musta, vähän itseruskettavalta haiseva) sopii kyllä omaan tilanteeseeni, se ei missään nimessä sovi tarkoitukseen - tai noin ylipäänsä teidän silmillenne.

Mutta onneksi on olemassa kämppikseni Jenni ja sen kukkiva lauantaiasu: Zaran uusi jakku ja saman paikan harmaa pusero. H&M:n farkkusortsit ja Topshopin kengät (niiden perään joku jo Facebookin perustella tiesi kysyäkin).

Tiedän. Aika täydellinen. Oikeastaan melkein mihin tahansa, mutta viime lauantaina Jennin suloisen ystävän 30-vuotissynttäreiden juhlistamiseen.

Ja pieneen kenkienvaihtamissessioon Stockan kulmalla.

En muista, olemmeko puhuneet siitä, että olen opettelemassa aika itsekkääksi. Mutta opettelusta huolimtta, kun yksi elämäni naisista rimpauttaa kesken ystävänsä synttärien ja kysyy, josko mitenkään voisin kiikuttaa viiden kilon korkkarit kotoamme mukanani kaupungille, on vain yksi oikea vastaus:

"KYL MAAR!"

Levollista maanantaita toivottaa: Jenna, joka vannoo, että ellet ole jo näille riveille mennessä rakastunut Jenniin, viimeistään alla olevan pätkän jälkeen olet mennyttä naista tahi miestä:

28 kommenttia:

  1. Ihana :D! Onko tämä Jenni muuten sen kokki-Laurellin sisko :)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä hyvinkin, siihen perheeseen on lätkitty lahjakkuutta isolla lusikalla!

      Poista
    2. Tulipa vielä mieleen, että vieläkö Jenni musisoi? Ts. onko ihan vaikkapa omaa pändiä tms.? Terkut söpöliinille!

      Poista
  2. Eikä! Mä olin ihan Jennin fani ollessani kahdeksan. Faniterkut Jennille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Veikkaan, että Jenni on kuulolla, mutta välitän varmuuden vuoksi faniterkut :)

      Poista
  3. hehe suloisia nyt ja silloin ;) tsemppiä viikkoon Jenna!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis, kyllä täällä taas eteenpäin mennään!

      Poista
  4. He hee, täällä kans yks vanha fani ilmoittautuu! /Aura

    VastaaPoista
  5. Upee ! aivan mahtava :D Ihanaa tiistaita! t.nora

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan parasta keskiviikkoa sulle Nora, ja kiva kun olit siellä kärppänä äänestämässä :)

      Poista
  6. Eiiiih miten huikeeta :D Rakastuin!

    Ja oon myös pikkuhiljaa rakastunut sinuun ja teksteihisi. Aivan mahtavaa ajatuksenjuoksua ja koukuttavaa kieltä. Oot ihan ykkösyhdistelmä muotiblogi-maailmassa! Tyyliä kaikinpuolin :)

    Aino

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, nyt on tunnetta pelissä! Nöyrin ja häkeltyinein kiitokseni <3

      Poista
  7. Saanko udella, että mitkä on sun lemppari sipsejä ja mistä niitä ostelet? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai ai, nyt tuli sipsin maku suuhun! Ostan perusmarketista Estrellan viinietikkasipsejä ja Stockalta Kettlejä. Ja Lontoossa kaikkia mahdollisia rapeita sipsejä :)

      Poista
    2. Kiitos! Mulle on iskenyt ihme himo etikkasipseihin enkä keksi muuta syytä kun tämä sinun blogisi :) Asuin itse 2000-luvun alkupuolella 4 vuotta Englannissa ja siellä tuli ekaa kertaa maistettua noita ihania sipsejä.

      Poista
  8. Ystäväsi on ihana, mutta sinuun taidan olla ihastunut. Tai siis, blogiisi kai jonka vastikään olen löytänyt. Mistä lie tänne päädyin, mutta kamala mitä olen menettänyt!

    Kirjoitat ihanasti ja olet niin kaunis. Ihan hävettää tällaista kirjoittaa aikuinen nainen. Mutta kun olet. Kiitos kun saan lukea elämänmakuisia tekstejä ja katsella kauniita kuvia. Nyt pitää kaikki liikenevä aika kaivaa vanhoja postauksia. Kunpa ehtisit kirjoitella paljon uusiakin.

    Ja pakko udella mistä tuo sinun kello on? Täyttää kaukaa katsottuna tuntomerkkejä etsimästäni. Ellei se maksa lainanlyhennystä suurempaa kasaa rahaa.

    Anyways, ajattelin kertoa mielipiteeni blogistasi. Lisää sinunlaisia. Varmaan työnjäljestäsi saa nauttia Costumen sivuilla parin kuukauden päästä myös.

    Nina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt meni nainen hiljaiseksi. Kiitos. Taidat olla ihan loistava ihminen ja hyvä lähimmäinen.

      Pahoittelen, että ehdin nykyään niin vähän. Mutta lupaan tulla tänne joka välissä kun kerkiän. Se on juuri tällä hetkellä harvoin, mutta parempi kuin ei mitään, joohan?

      Poista
  9. Eikä, ihana! Tenavatähdet oli ihan mun lemppareita pienenä.

    Toivottavasti voit jo paremmin. Paranemisenergiaa, jaksamista ja sipsejä käden ulottuville :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos raksu, kyllä tää tästä lähtee antibiooteilla ihan uuteen nousuun!

      Poista
  10. Jenna, olet aivan ihastuttava! Ystäväsi toki myös. Inspiroit niin tyylillsesti kuin yleisestikin, elämässä sun muussa, hirmuisen paljon. Kirjoituksesi ovat persoonnallisen innostavia tuoden aina jotain tuoreita ajatuksia. En voi muuta kuin ihastella ja inspiroitua.

    Terveisin etikkasipsien, villa- ja neulepaitojen ja eritoten blogisi suuri pieni ystävä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. MISTÄ TEITÄ TULEE?

      Oikeasti, voidaanko muutta kaikki johonkin ihanaan hippiyhteisöön, jossa puhutaan toisistamme kauniita ja syödään ringissä sipsejä? Jooko jooko jooko?

      Poista
    2. Jos voidaan niin mä oon messissä! oon just englannista ja linjoista viis kun saa hyviä sipsejä, saahan ne oversize neuleisiin piiloon ;) Sulla on Jenna ihana blogi, pysähdyn aina miettimään juttujasi ja oi miten kauniita ajatuksia sulla on ! keep the flag flying! <3

      Poista
    3. Juhannus, mikä ihana syy syödä sipsejä! Ei mulla oikeastaan muuta tänään ton lisäksi ole mielessä. Paitsi se, että kiitos tuesta, annetaan kaikkien lippujen liehua!

      Poista
    4. Sit kun se yhteisö on kasassa, mäkin oon matkassa!

      Sipsithän ovat elämän suola. Voisin puhua sipseistä tunteja. Ja olen puhunutkin. Itseäni vain harmittaa, että koto-Suomestamme on niin kovin vaikea löytää hyviä etikkasipsejä. Kettlet ovat parhaita. Estrellat ovat kovin laimean makuisia, mutta itse tuunaan ne dippaamalla ne omenaviinietikkaan. Suosittelen testaamaan!

      Poista
    5. Talletan nämä etikkaohjeet sydämeeni, kiitos!

      Poista
  11. Nonni, jäin koukkuun kuuntelemaan vanhoja Tenavatähti-klippejä. Nää on niin mahtavia, tuo Jennikin! Vaadin laulavat lapset ja Seppo Hovin takaisin televisioon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannatan kaikkea, mikä liittyy siihen, että Jenni Laurell saadaan takaisin telkkariin!

      Poista

 
UA-31293991-1